dragojIo
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
pozovi ga i reci mu sta imas, hahaha...... a sandrina, pa ona nema pojma.... njen koncept je mesavina pasivnosti, sujete i igranja igrica u nedogled...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mangup:u potpunosti se slazem sa tobom,slican dojam sam stekao...ma ne zna sta hoce![]()
Takve su ribe posle raskida dugogodisnjih veza...nepodnosljive po okolinu 8-)
pa ako si se nasla :wink:posesivac:jel sam ovo ja... :shock:
Ne slazem se. Muskarci mnogo teze prezive raskid. Zene vise pricaju, pa olaksaju sebi..a muskarci cute.Mangup:u potpunosti se slazem sa tobom,slican dojam sam stekao...ma ne zna sta hoce![]()
Takve su ribe posle raskida dugogodisnjih veza...nepodnosljive po okolinu 8-)
Mangup:pa ako si se nasla :wink:
dragojIo:pozovi ga i reci mu sta imas, hahaha...... a sandrina, pa ona nema pojma.... njen koncept je mesavina pasivnosti, sujete i igranja igrica u nedogled...
posesivac:ovako-situacija je sledeca:
bili ste u dugogodisnjoj vezi.bilo je lepo,bili ste zaljubljeni,voleli ste...u jednom trenutku raskidate jer smatrate da ste u fazi "ili-ili" a vi niste spremni za duboko vezivanje(iako ste vec vezani),plasite se za kraj svog "momackog zivota" i protiv svojih osecanja vi prekidate da bi poslusali razum koji govori da bi trebalo jos proziveti.silite sebe da je zaboravite..
pitanje:
kako bi reagovali da posle dva meseca od raskida ,doticna devojka vas pozove,posalje pismo,mail,poruku gde vam iznosi sva svoja osecanja,govori da je njoj jos stalo i da vas jos voli.Da li bi se pomirili i nastavili ili ne..
Tilly:Pusti ga par dana ali ne preteruj sa cekanjem. Hvataj ga dok nije ukapirao da moze i bez tebe da zivi A da pozdrav svima ! [nadam se da sam dobrodosla]
...isto je...pricali ili ne...gossca:Ne slazem se. Muskarci mnogo teze prezive raskid. Zene vise pricaju, pa olaksaju sebi..a muskarci cute.
...pa i mene ponekad...i vecinu nas zena...Lepa umetnica:Pa..dobro..ne deshava se to samo mushkarcima...bar shto se tice ovog straha za kraj "momackog zivota.." Ja sam u dugoj vezi...i s vremena na vreme...uhvate me te bubice...lep je ovaj nash devojacki....