Gost
Da li bi ste napustili partnerku-ra,samo zbog par kilograma vise,kojih ranije nije bilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Nikako! To je tako glupo, nisko, sponzorski,... :x Odvratno
Ne nije,samo sam slusala pesmu na radiju"buco moja." Pitala sam, cisto onako iz radoznalosti. Zanimaju me misljenja drugih po tom pitanju.Ja mislim isto sto i vi.Milojko Vasic:Jel' ti je to saopšteno kao razlog raskida ? Ako jeste, onda je to izgovor. Zbog toga se ne raskida.
lolla:Da, odmah bih ga poslala na liposukciju ..!Da mu ne padne vishe nikadna pamet da se ugoji..!
Kakvo pitanje, takav i odgovor...
:shock: Ja i decko smo vec 6 god zajedno.Za to vreme on se ugojio 20 kg.,za mene je on jos uvek prava osoba za mene bez obzira na kilazu.Nije sve u izgledu.Anonymous:Da li bi ste napustili partnerku-ra,samo zbog par kilograma vise,kojih ranije nije bilo?
Svakako imash pravo na svoj utisakAnonymous:lolla:Da, odmah bih ga poslala na liposukciju ..!Da mu ne padne vishe nikadna pamet da se ugoji..!
Kakvo pitanje, takav i odgovor...
Ha,ha,ha...lakse ti je da osudis necije pitanje, jer nemas hrabrosti da priznas da si jedna od onih kojima smeta decko sa viskom kolograma. Izgleda da volis, samo lepo gradjene tipove. :wink:
====================================================Anonymous:Da li bi ste napustili partnerku-ra,samo zbog par kilograma vise,kojih ranije nije bilo?
Zak,ja jeste da imam par kilograma vise ali me suprug jos nije napustio, naprotiv, vise mu se dopada ovako. Ne valja biti ni preterano mrsav,znas,onda nema covek za sta da te uvaaaaatiiiiiiii..!!!! :wink: :wink: :wink:Zak:====================================================Anonymous:Da li bi ste napustili partnerku-ra,samo zbog par kilograma vise,kojih ranije nije bilo?
Jel svojih?![]()