Питање за крстине напредњаке: како ћете реаговати ако СНС и ДС формирају власт?

1. све је то нормално, прогутаћемо г, и ићи ћемо са онима који су покрали изборе и својом политиком уништили српски народ.
2. није у реду, више не гласам за СНС

Дакле, под један или под два?:)

ko god je naprednjak ili zuti...guta ...sa slascu i pita jel ima jos :lol:

351 преглед теме и само један напредњак дао одговор. Алекасандрица избегла да одговори, ДБкапо паламуди на другим темама, Биља.. где сте напредњаци? Зар сам поставио тако страшно питање.

351 преглед теме и само један напредњак дао одговор. Алекасандрица избегла да одговори, ДБкапо паламуди на другим темама, Биља.. где сте напредњаци? Зар сам поставио тако страшно питање.

Па зар си уопште очекивао? И да су коментарисали,ништа конкретно не би написали.

al' je lik uporan...
mesecima trabunjas o toj koaliciji, pa kako ti ne dosadi?
vladu prave ds,sps i ldp (ili eventualno urs umesto ldp-a).
i nema razloga za raspravu.
sta te briga kako bi neko reagovao kad bi se dogodilo nesto sto se nece dogoditi?

Ocito da mu je dosadno ili tesko...

Sve sto si napisao u pravu si, znaci pitanje je izlisno.

Zato sam moj prethodni odgovor obrisala....

Sta bi bilo kad bi bilo:roll:

Glaso sam za Tomu samo zato da on ako pobedi poljuja "zutu koaliciju" iz temelja i da skine Botu s vlasti.

Ako bi doslo do kolalicije SNS-DS, to znaci da je Toma izdao i zaj*bao svoje glasace.

Onda smo u gomnima jer onda moramo rusiti i Botu i Tomu.
Glasao sam za Tomu u drugom krugu samo da pobedi zlo , nisam glasao za SNS vec za Kostunicu i DSS ali ako napravi koaliciju sa DS nikad a ni tada vise necu glasati za njega.

Back