san_ni
Ističe se
- Poruka
- 2.867
Nakon odlaska na redovan pregled doktor mi je rekao da je sve uredu ali da ipak da proverim VS i PA jer nisam proveravala PA od zadnjeg porodjaja(3,5 god), bez ikakvih simtoma bolesti rezultati nisu dobri. Inace imam 28god i imala sam dva prirodna porodjaja. Dijagnoza pise SMG, vaginalni sekret -indikatori bakterijske vaginoze, PA III-diskarioza, apatija na manjem broju celija, kolposkopski nalaz epitel skvamozan, sch pozitivan.
Doktor mi je dao vaginalete, gel i antibiotike da sredimo sekret pa da mi uzne biopsiju, kada sam ga pitala sta mi je rekao je da zavrsimo biopsiju da ne bi pricali napamet. Ja sam veliki panicar i psiha mi radi sto na sat, zanima me samo koliko su losi ovi rezultati i da li je puno opasno to sto me je snaslo. Za dve nedelje idem na biopsiju i nemogu izdrzati tu neizesnost.
Citala sam svasta na internetu ali nikako da shvatim i povezem sve kockice, ako ima neko ko moze da smiri moju nervoru volela bih da mi pomogne. Hvala unapred!
Najverovatnije nije nista .. Nalaz PA je moguce da je takav zbog te upale na koju ukazuje i VS,a z akoju si dobila adekvatnu terapiju . Imala sam identican nalaz i biopsija je pokazala da je sve ok

Zato ne brini, uradi biopsiju cisto radi toga da budes mirna. Ne panici, nemas razloga za paniku zaista. Biopsija je inace vrlo bezazlena intervencija..mene su naplasili da boli, sto uopste nije tacno.