Софија
Legenda
- Poruka
- 54.720
Многе жене имају ту чувену раницу на грлићу и у највећем броју случајева није ништа. Само редовне контроле и све ће бити ок.
А како је Папа друга група, на коњу си.
А како је Папа друга група, на коњу си.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам тачан проценат. Али ако говоримо о трудноћи и менструацији знај да то није класично крварење, буде најчешће оскудније у односу на класичну менструацију.
Мада, убеђују ме неке жене да су имале право правцато крварење.
Бениган налаз.HP nalaz mi je sledeći: Polypus cervicis. Delovi endocerviksa i sekretornog endometrijuma.
Šta ovo znači?

) da li je opasno da to pijem jos godinu dana npr. ?А што пијеш фолну киселину?Draga Sofija,
Pijem folnak 4 meseca,svakodnevno po jednu tableticu(5 mg), jer zelim ostati u drugom stanju. Posto se to jos ne desava ( a bice,polako,hehe) da li je opasno da to pijem jos godinu dana npr. ?
Znam da je to obican vitamin ,dokrorka mi je rekla da bijem koji mesec pre nego budem htela biti trudna..meseci prolaze..
Имаш тему на подфоруму Дом и породица: http://forum.krstarica.com/showthread.php/110504-Dobri-lekari-GAK?highlight=Dobri+doktori+GAKJos jedno pitanjce
postoji li na ovom forumu tema gde mogu da se razmene utisci i misljenja o doktorima koje mozemo imenovati i reci gde rade..?
pozdrav!
А што пијеш фолну киселину?
Тек онако или постоји неки разлог?
Имаш тему на подфоруму Дом и породица: http://forum.krstarica.com/showthread.php/110504-Dobri-lekari-GAK?highlight=Dobri+doktori+GAK
А овде такву не можемо покренути због маркетинга.![]()

Ок, рекао ти је, али знај да није препоручљиво пити је немерљиво.
Чак и сваки витамин има своју што максималну дневну дозу, што дозу тровања.
И реално, ако ниси у дефициту, за фолном киселином нема потребе.
Једи храну у којој је има и то је то.![]()
Htela sam i sama da obustavim tu folnu kiselinu,a mrzi me samo zbog toga da cekam 2 h kod doktorke.. Hvala lepo na odgovoru

Jedno pitanje molicu:cervikalna rastegljiva krvava sluz tj prosarana znak da u narednih dana dolazi ovulacija ili da je recimo tog dana ili eventualno sledeceg?Znam da niko sa tacnoscu ne moze da tvrdi al ajde ipak da postavim mozda tako naivno pitanje...hvala unapred
i, dok se nadam da sam trudna fasovah infekciju mokracne besike
cefalexin kazu nije stetan za plod ako ostanem u drugom stanju, a u merama opreza pise osobe koje planiraju trudnocui, trudnice i dojilje
i opet pila diklofenak, htela svisnuti od bolova
elem, pitanje je da li je stetan po rani plod cefalexin,
u dz su proporucivali cak za kandidu kanesten a ne nistatin?
pa ti budi pametan
radim mejbi bejbi svako jutro 3 puta, iz treceg mi pokaze plodne dane, u prva 2 puta kod guste jutarnje salive ne ...
А која бактерија је у питању (мислим на упалу бешике) ?
Јака упала? Колико често мокриш, урин замућен, крвав?