Flame:
kad vec pricate o debljini i tangama:
Ubila muža tanga-ga?icama
11. jun 2005. | 10:30 | Izvor: B92
Vašington -- Amerikanka Sara Martin je, u želji da iznenadi muža, kod njega izazvala zastoj srca i smrt.
Sara Martin, teška 150 kilograma, žele?i da iznenadi muža, obukla je tanga-ga?ice, od ?ega je njemu zastalo srce. Policija je tridesetosmogodišnju Saru, zbog sumnje da je izvršila ubistvo, zadržala u pritvoru.
Policajac Robert Kanon je izjavio: "Nemojte mi govoriti da nije bila svesna kako je grozan pogled na njenu zadnjicu. Osim toga, znala je da njen muž ima teško?e sa srcem. Ako pitate mene, radi se o planiranom ubistvu", javlja slovena?ka TV POP.
Kada je policija stigla na mesto doga?aja, Markus Martin je ležao na le?ima, deformisanog lica i o?iju velikih kao golf-loptice. "O?igledno je video nešto što nije smeo. Kada smo ušli u kuhinju i ugledali ženu kako pla?e, znali smo šta je to bilo", rekao je policajac i dodao da su udovicu ljubazno zamolili da obu?e pantalone.
"Samo sam htela seks"
Sara Martin smatra da su policajci bili bezobrazni i da ne zna zašto su je uhapsili. "Markusa sam samo želela da iznenadim za našu osmu godišnjicu. Možda sam malo preterala, ali nisam htela da ga ubijem. Samo sam htela da malo oživim naš seksualni život jer ve? nekoliko godina nismo imali polne odnose. Mom mužu su smetali moji kilogrami", kaže ona. Kao dokaz da se nije radilo o ubistvu, Sara Martin je policiji dala video-kasetu na kojoj je snimila iznena?enje koje je napravila, javlja dopisnik B92 Jelica Greganovi?.