PITANJE ZA DEVOJKE

• Začetnik teme Začetnik teme MIKI BOGNER
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleach:
pa shto bash stomak? ako su debele, debele su i tachka. (8

zato shto se debljina manifestuje izmedju ostalog i na stomaku :p to je osetljivo mesto. uostalom, pitaj drugaricu :pPp ja joj samo stavim ruku na stomak:
"neeeeeee, debela saaaam"
"nisi"
"jesam"
"pa shta?"

:lol:

zamisli kako se onda ponashaju one koje su stvarno debele ili malo punije ;-)

Flame:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

kad vec pricate o debljini i tangama:
Ubila muža tanga-ga?icama

11. jun 2005. | 10:30 | Izvor: B92

Vašington -- Amerikanka Sara Martin je, u želji da iznenadi muža, kod njega izazvala zastoj srca i smrt.

Sara Martin, teška 150 kilograma, žele?i da iznenadi muža, obukla je tanga-ga?ice, od ?ega je njemu zastalo srce. Policija je tridesetosmogodišnju Saru, zbog sumnje da je izvršila ubistvo, zadržala u pritvoru.

Policajac Robert Kanon je izjavio: "Nemojte mi govoriti da nije bila svesna kako je grozan pogled na njenu zadnjicu. Osim toga, znala je da njen muž ima teško?e sa srcem. Ako pitate mene, radi se o planiranom ubistvu", javlja slovena?ka TV POP.
Kada je policija stigla na mesto doga?aja, Markus Martin je ležao na le?ima, deformisanog lica i o?iju velikih kao golf-loptice. "O?igledno je video nešto što nije smeo. Kada smo ušli u kuhinju i ugledali ženu kako pla?e, znali smo šta je to bilo", rekao je policajac i dodao da su udovicu ljubazno zamolili da obu?e pantalone.

"Samo sam htela seks"

Sara Martin smatra da su policajci bili bezobrazni i da ne zna zašto su je uhapsili. "Markusa sam samo želela da iznenadim za našu osmu godišnjicu. Možda sam malo preterala, ali nisam htela da ga ubijem. Samo sam htela da malo oživim naš seksualni život jer ve? nekoliko godina nismo imali polne odnose. Mom mužu su smetali moji kilogrami", kaže ona. Kao dokaz da se nije radilo o ubistvu, Sara Martin je policiji dala video-kasetu na kojoj je snimila iznena?enje koje je napravila, javlja dopisnik B92 Jelica Greganovi?.

Keeper:
...
a i ljubljenje po uvetu uopshte nije bezobrazno a i ne znam koga pali. jedino mozhda valja zbog higijene.
a i ne znam koga pali - Ma ti ne znash nishta fino-provjereno u tvome zivotu !
To je naj naj osjecaj shto se "paljanje" tiche a tek pred sex necju ni da spominjem...
jedino mozhda valja zbog higijene - a ovo stvarno samo u tvome sluchaju...

Tinar:
inspirion:
laura87:
Tinar:
Te koje su debele ili malo punije najcheshce nisu iskopmleksirane...

vala bas...i ponosno pokazuju svoj "stomacic" koji se preliva na sve strane....pa,dobro-momci se loze na obline,zar ne?

U principu,devojke koje losije izgladaju se opustenije ponasaju.
Zato shto prihvate sebe takve kakve jesu i zabole ih...

Kakva su ovo lupetanja,aaaaaaaaa!!!!
Bas ali bas nemate pojma!!!

Tako sam i ja nekad mislio dok se nisam uverio u suprutno, ali znaci ovo sto ste rekli je skroz pogresno!!!
Posto devojkama koje dobro izgledaju vise prilaze, onda one postanu opustene i ok prihvataju svaku vrsu zezanja. A ove punije posto znaju i one same koliko vrede onda kad im neko pridje one ti i ime jedva kazu,a to nisam ni sam provalio zasto ali je verovatno zato sto se tripuju da je ti zezas ili da hoces tako samo za jedno vece ili tako nesto!!
ZATO OVO STO STE REKLI ZA PUNIJE NISTA NE VAZI NEGO JE OBRUNOTO U PRAKSI :!: :!:

Keeper:
bleach:
pa shto bash stomak? ako su debele, debele su i tachka. (8

zato shto se debljina manifestuje izmedju ostalog i na stomaku :p to je osetljivo mesto. uostalom, pitaj drugaricu :pPp ja joj samo stavim ruku na stomak:
"neeeeeee, debela saaaam"
"nisi"
"jesam"
"pa shta?"

:lol:

zamisli kako se onda ponashaju one koje su stvarno debele ili malo punije ;-)
da pitam drugaricu, a? :p debljina se manje vishe manifestuje svuda, a ako cjemo o devojkama, dupe (hocju recji, zadnjica :p) i bokovi su def najgore mesto. shta sad? treba da idu uza zid?... (8
kod svakog je drugachije i ne voli bash taj odredjeni deo tela iako ima ili nema razloga za to. shta ti mogu kad si naleteo na drugaricu koja ne voli svoj stomak :pPp (8
Tinar:
Te koje su debele ili malo punije najcheshce nisu iskopmleksirane...
apsolutno. u redu malo punije, ali debele... kad vidim nekog od 100 kila kako na ulici zhdere k'o da nikad nije video hranu...

corradi:
Svaku zenu pali kad je milujes po stomaku, a da ne pricam kad je ljubis po stomaku pogotovo deo iznad kukova...
Xaxaxa! :lol:
corradi:
Al treba znati milovati. :lol: :wink:
Xaxaxaxaxa! :lol:
corradi:
Eeeee.... :lol: :wink:
Xaxaxaxaxaxaxaxa! :lol:
corradi:
Zamisli samo kako te lupetalo nezno miluje svojim usnama po stomaku....od pupka ka rebrima duz abdomenalne linije, a onda se lagano spusti ka ilijacnoj kosti i tu te malo gricne..... :lol: :lol:
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa! :lol:
corradi:
Ili ti ne poznajes cari predigre.... :roll:
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa! :lol:

Jooooj prekini da se pro*eravas majke ti ne mogu vise!!! :lol: :lol: :lol:

Moon Child:
eh, to sam i ja primetila. te debele (i debeli) najvise zderu... cips, koka kola, hamburgeri. pa kako da budes vitka pored toga?
ja se npr ne secam kad sam zadnji put jela hamburger....
Kod mene tezina nikad problem nije,mogu da jedem sta god hotju a nista se ne vidi,a vetjina vas mora da pazi da ne jede svasta jer tezina odmah ode gore.
Meni bi trebalo jedno 10-ak kilograma exta... :)

Master_Chief:
Moon Child:
eh, to sam i ja primetila. te debele (i debeli) najvise zderu... cips, koka kola, hamburgeri. pa kako da budes vitka pored toga?
ja se npr ne secam kad sam zadnji put jela hamburger....
Kod mene tezina nikad problem nije,mogu da jedem sta god hotju a nista se ne vidi,a vetjina vas mora da pazi da ne jede svasta jer tezina odmah ode gore.
Meni bi trebalo jedno 10-ak kilograma exta... :)
i kod mene isto!! mada bi meni trebalo samo 5-7 kg extra..
jedem kao stoka, pre neki dan sam pola sata sedela sa otkopcanim pantalonama, i nisam mogla da se pomerim koliko sam se najela, a opet, nista se ne vidi..

Back