M
MIKI BOGNER
Gost
Sta prvo uocavate kod muskarca,
sta vas najvise pali
, na koje price njcesce padate
, da li volite neobavezne veze?
Hvala.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo primetim kosu,obozavam kad je duga....i naravno izgled uopste,mislim jel fenser ili metalac,reper,panker....nemam padajuce price i nepodnosim neobavezne veze.Ako sam sa nekim sa njim sam i gotovo!MIKI BOGNER:Sta prvo uocavate kod muskarca,sta vas najvise pali
Hvala.
![]()
![]()
Hvala,hvalaIncognito:/me ponosno gladi svoju dugu kosurinu![]()
![]()
![]()
Konacno devojka sa ukusom!![]()
![]()
Courtney:Hvala,hvalaops: Nego,ovaj,dokle ti je kosa?
ops:
Eeeeeee....evo ja teram mladjeg brata da pusta kosicu,znas kako mu je lepa,a on sa nesto ne da...ma nateracu ja njega,bice on meni jednog dana zahvalan zbog toga!Incognito:Courtney:Hvala,hvalaops: Nego,ovaj,dokle ti je kosa?
ops:
Eh... sta crvenis... jeste to dobro za ten, ali nemoj previse
A koja kosa?![]()
![]()
Shalim se, odrzavam je na nekih pola metra... Sad sam je doduse malo skratio (za 10-ak cm) jer pocela opasno da opada(ostarilo se, shta ces...)... Ali nikad je necu osisati! (eh, sta sam ja sve 'preziveo' zbog iste... imam je od 6-og razreda osnovne)...
MIKI BOGNER:Sta prvo uocavate kod muskarca,sta vas najvise pali
Hvala.
![]()
![]()
To sve moze od mene da uzme :wink:Incognito:he he... ma nemoj... bar dok mu ne kazes kolika to muka ume da bude... i koliko kosta da se odrzava (samponi, balzami, regeneratori, i jos 300 cuda)... retko koji muskarac je dovoljno strpljiv za tako nesto... zaista to mislim...
Poz.
MIKI BOGNER:sta vas najvise pali![]()
MIKI BOGNER:na koje price njcesce padate![]()
Kako nije za forum? Nema sad izvlacenjaMoon Child:Sta me pali?ufffff bre, pa to nije bas za forum.
![]()
I ja imam taj trip...shushu:prvo primetim ceo stav...a uvek obratim paznju na zube i usta, jako mi je vazno da decko ima lepe zube
POP Mare:Kako nije za forum? Nema sad izvlacenjaMoon Child:Sta me pali?ufffff bre, pa to nije bas za forum.
![]()
![]()
Keeper:POP Mare:Kako nije za forum? Nema sad izvlacenjaMoon Child:Sta me pali?ufffff bre, pa to nije bas za forum.
![]()
![]()
eh, moonice, sve je to OK i ljudski, i za forum....
a vidi ih kakve su, necje da govore, laaadno, haha
ne znaju ni same![]()
Keeper:razuveri me.
ah, da, ti si rekla "pali me.... kah kah.... da je nadmen". uh al si se pretrgla.
a mi ochekivali neke bezobrazluke![]()
Keeper:a vidi ih kakve su, necje da govore, laaadno, haha
ne znaju ni same![]()