S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
ama nije tacno...nasmejana pahulica:kao prvo i ja sam zivela u srbiji, i zivecu verovatno opet, i to veoma brzo nameravam da se vratim. i znam da jeste tesko, radila sam i ja 10 sati dnevno, ali sam uvek uspevala da se izborim za sebe, za svoju platu, i pristojne uslove za zivot.
ja mislim da dete ne moze i ne sme biti prepreka , jer ako volis nekog, naravno da ces ( ako si ljudsko bice) voleti i njegovo dete, i raditi i brinuti se za to dete.
sve ostalo su samo izgovori sebicnih ljudi, i ljudi koji su kukavice i nisu hrabri da se bore za bolje, i vise.
ako se dvoumis oko toga moguce je samo da nisi dovoljno zreo ili hrabar za tako nesto. ja jesam. i tome me naucio bas zivot u srbiji.
prvo, to pitanje se ne postavlja kad vec volis nekoga, nego kada razmatras mogucnost da se sa nekom osobom upustis u vezu...
i yebiga ali je tako - po pravilu je teze realizovati vezu sa osobom koja ima dete nego sa osobom koja nema decu. mnogo veci zahtevi se postavljaju pred tebe-covek treba da se prilagodi takvoj situaciji, da se prilagodi detetu i realizuje dobar odnos sa njim, da prihvati mogucnost da partner mozda ne zeli vise dece...uostalom i postovanje na ovom forumu je pokazalo koliko su recimo zene koje imaju decu zatvorenije i koliko ogranicavaju svoje veze... onda se tu nazalost postavlja i pitanje problema sa konzervativnom okolinom...i verujem jos sto sta...
iz moje perspektive su sve to komplikacije, a ja ih izbegavam. tako zivim i ne mislim da sam zbog toga sebicna kukavica i ostalo sto si nabrojala...