pitanje za devojke

.PLESsitnihDEMONA.:
Juliane,brate...ti si meni uvek bio cooool lik.
Jel to pocelo da ti se desava od kada si poceo da sreces forumashe po gradu? :D:D
Ili si reper od rodjenja? :D
Izgleda da je ovo povezano sa sretanjem sa forumasima...
Dok sam sedeo kod kuce, zanimao sam se samo za lepu knjizevnost. A evo sad, kao sto je Gazdarica primetila, sasvim sam Dado prso.

Kedi:
Zena bolje svrsi kada je golicas keshom
Alex, hajde molim te ispricaj mi u kratkim crtama kako to izgleda...Evo ja cu ti dati scenu i kostim, ti menjaj ako ti se nesto ne svidja...
Lezite u krevetu,ili gde god, oboje ste goli, ili kako god, a ti, da se ne bi pretvorio u zabca kad te poljubi, vadis parice.....I sta se desava dalje?

Lezimo tako ljubimo se, i ja izvadim kesh i krenem da je golicam, a ona se smeje i tako sva se uvija, i krenemo da radimo posao, i ja da mi ne bih smetao kesh vratim ga u novcanik, i ona se odmah malo ohladi, kaze, "sta je bilo dragi, zar me vise ne volis?" i ja onda kazem "naravno da te volim draga, kao i ti mene" i izvadim kesh, i nastavim da je golicam, po ledjima doj je... od nazad i ona onda krene da svrsava ko svinja! :)

I onda joj kazem "evo draga da mislis na mene kada nisam tu da mzoes sama sebe da golicas" i dam joj kesh.

Hahahahaha, sta si mislisla!!:D:D:D

Julian_Duranona:
Vidis to bi trebalo nekako iskoristiti... taj refren. Sinnke i Aleksej da naprave grupu, kao Sha&Ila. A svaka stvar na albumu da nosi ime kao sto je naslov teme koju su otvorili:

Kantanje u bulju (barutanu)

kantanje u bulju
laki keš, laki keš
utovar u barutanu
laki keš, laki keš
večeras sam sam u stanu
laki keš, laki keš
đido čkopi ako smeš
laki keš, laki keš
ako nisi žešći dreš
dobićeš od mene
keš, keš, keš...

Mnogo mislis za svoje dobro ;)

Julian_Duranona:
Vidis to bi trebalo nekako iskoristiti... taj refren. Sinnke i Aleksej da naprave grupu, kao Sha&Ila. A svaka stvar na albumu da nosi ime kao sto je naslov teme koju su otvorili:

Kantanje u bulju (barutanu)

kantanje u bulju
laki keš, laki keš
utovar u barutanu
laki keš, laki keš
večeras sam sam u stanu
laki keš, laki keš
đido čkopi ako smeš
laki keš, laki keš
ako nisi žešći dreš
dobićeš od mene
keš, keš, keš...