Truman
Elita
- Poruka
- 23.914
Nisam siguran u to, do sada mi nije uspevalo da im nametnem svoju volju.Skripte su uvijek u toku pisanja uzimaju privremeno stanku kad umreš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran u to, do sada mi nije uspevalo da im nametnem svoju volju.Skripte su uvijek u toku pisanja uzimaju privremeno stanku kad umreš.
Ne može se ujedno vjerovati da je sve predodređeno i tražiti način za promjenu, odluči se ili jedno ili drugo.Nisam siguran u to, do sada mi nije uspevalo da im nametnem svoju volju.
Kod nas Blizanaca je to moguće.Ne može se ujedno vjerovati da je sve predodređeno i tražiti način za promjenu, odluči se ili jedno ili drugo.
Tačno. Vas je dvojeKod nas Blizanaca je to moguće.![]()
Ti si sigurno talentovan za nesto,dosta toga ukazuje na posao iz hobija i od kuce.Kod nas Blizanaca je to moguće.![]()
Bio sam frilenser 4-5 godina. Sad tražim dopunski posao ali ne ide.Ti si sigurno talentovan za nesto,dosta toga ukazuje na posao iz hobija i od kuce.
Sa ovim se takođe ne bih složio. Mislim da je većina ljudi bez ikakvog talenta.Svi imaju,samo se vecina ne trudi.
Sa ovim se takođe ne bih složio. Mislim da je većina ljudi bez ikakvog talenta.![]()
Anđo, blizanac je.....dobro,gudbaj.
kad dođe vreme, a to nije SAD, onda ćeš videti šta ti je "talenat". Tj. odabraćeš posao koji je za tebe i od kojeg nećeš baš padati na nos, a imaćeš dobit.Bio sam frilenser 4-5 godina. Sad tražim dopunski posao ali ne ide.
Ne bih rekao da imam neki izražen talenat.
...nemoj mi nervirati @andjelijaa
ne mogu stvarno,nemam zivceAnđo, blizanac je.....šta ti je , gde je strpljenje (pitam jarca
)
Držim te za reč i pamtim ovu poruku.kad dođe vreme, a to nije SAD, onda ćeš videti šta ti je "talenat". Tj. odabraćeš posao koji je za tebe i od kojeg nećeš baš padati na nos, a imaćeš dobit.
znači, da se pripremim za menjanje identiteta u slučaju da ne bude tako?Držim te za reč i pamtim ovu poruku.
Inače mibje rečeno da meni više leži rad u velikim sistemima. Rekao bih da je tako.
Isuse, ja nisam nasilni Blizanci.znači, da se pripremim za menjanje identiteta u slučaju da ne bude tako?![]()
Valjda sam znas sta ti vise leziDržim te za reč i pamtim ovu poruku.
Inače mibje rečeno da meni više leži rad u velikim sistemima. Rekao bih da je tako.
Medju Blizancima imam najvise prijatelja, vrlo dobronamjerne, opustene, komunikativne i galantne osobe koje nikoga ne mrze, malo su napeti ako im je dosadno i znaju da budu povrsni, da ne ulaze dublje u stvari, ali ako je Merkur u Biku ili Raku onda ni to nije iskljuceno.Isuse, ja nisam nasilni Blizanci.![]()
Tvoj veci problem je toliko vode u nataluIsuse, ja nisam nasilni Blizanci.![]()
valjda vazduha?Tvoj veci problem je toliko vode u natalu![]()
vodevaljda vazduha?
ne znam onda na šta misliš