pitanjce za sve

Da li je sex za vas uvek vodjenje ljubavi ili imate za to adekvatnij izraz.....pr.canje, pr.ckanje, ebachina, karranje, zavaljivanje....mislim na emotivno stanje u kojem se nalazite za vreme istog....:manikir:

i naravno zahvaljivanje posle dobro odradjenog posla :zcepanje:

ja se karram :)

ljubav se vodi na kolace ili na sladoled, na pivo, na svirku... i tako :)
svuda! :)

u jeee...pa ne zahvalim se :(
mislim...ponudim josh jedan ******** k'o odbije ***** je :mrgreen:

''Vodjenje ljubavi'' je baš bezveze izraz, čak i za seks sa emocijama, ono, saten sveće i lagano s leeepim poljupcima
Podjednako mi bezveze izraz futanje, pa i je banje mi je baš odvratno prostački
ali u redu je 'tuca nje , pa čak i heftanje
Dok je najuniverzalniji spavao sam s nekim, jer kad si spavao s nekim, može da znači i ovo bljutavo vodio ljubav a može da znači i da si se tucao,
dakle najekonomičnije reći spavao sam s nekim

Da li je sex za vas uvek vodjenje ljubavi ili imate za to adekvatnij izraz.....pr.canje, pr.ckanje, ebachina, karranje, zavaljivanje....mislim na emotivno stanje u kojem se nalazite za vreme istog....:manikir:

Jednostavno volim dobar sex, trudim se da uvek bude vođenje ljubavi i ne nadevam mu neke bezvezne nazive. Ne zahvaljujem se na kraju.

Dobar sex uglavnom jeste vodjenje ljubavi, za razliku od onog mehanickog koji niti je sex niti vodjenje ljubavi. Mislim da za dobar sex mora postojati neko drugarstvo i otvoren um, a posle nije bitno kako to nazoves, bitno je da su oboje srecni i veseli.

....sex je za mene iskazivanje mojih animalnih osecanja dotichnoj osobi zenskog pola na obostrano zadovoljstvo ........:)

Nikad mi nije bio previše jasan taj izraz "vodjenje ljubavi"

valjda je "seks" zvučao previše latinski i hladno, "je.banje, *******" i sl. previše vulgarno - pa je vodjenje ljubavi onaj rečenični balans koji ljudi traže ( i pronadju) da ne bi crveneli u pristojnom društvu

ja sam vecinom u pijanom stanju...
ne znam da li se to vodi u emotivno ili fizicko stanje...najverovatnije psihicko...
onda sam k'o nezasiti vepar...naskacem i pravim rsum...
sraanje kroz gusto granje...

Kakvo vodjenje ljubavi?! :lol: Taj izraz je nastao zahvaljujuci blentavim americkim filmovima koji su stvorili mit iz njega...:mrgreen:

Seks je seks...ne delim ga na kategorije..a od partnera i njihovog raspolozenja zavisi kakav ce isti biti (divlji, tantricki..:mrgreen:) ..:D

Nekad je vodjenje ljubavi, nekad ebačina, a najbolje je kad se izmešaju - red jednog red drugog, pa tako više puta, ko u doboš torti.

Svi izrazi su adekvatni u naletu strasti :rumenko:. A zahvaljivanje..hmmm..uvek shodno ucinku :mrgreen::lol:, samo nemoj da ovaj moj trazi da mu perem noge :mrgreen:, e, to, vala..necu :lol:

E sad..
kao spavao sam sa nekim..
pa šta ..spavanje ko spavanje..a i ne hrčem
za dotičnu ne znam jer kad spavam spavam.
dakle taj izraz spavanje ne pije vodu..
heftanje mi nekako grubo ...mašina je too..ta heftalica...
a i onaj izray bio sa njom...koga bio..ili gde io sa njom..tu..canje obično za uskrs..jajima...
yebanje jeste prost izraz...ali nekako čisto srpski...
mada ...:think:

''
dakle najekonomičnije reći spavao sam s nekim

U malim stanovima koji su u velikim gradovima, prilikom većih skupova rodbine, kada pristignu i oni iz daleke unutrašnjosti, ljudi spavaju zajedno, u istom krevetu, iako su istog pola i u krvnom srodstvu.
I meni je izraz "jeb.anje " bio vulgaran, sve dok ga nisam čuo iz usta žena koje su umele da sve stvari nazovu pravim imenom. Sad mislim da je to najsočniji i najadekvatniji izraz.

Back