Питања за радознале

Bravo jeste Benjamin..........sjajan pukovink.......uh ne mogu da se setim mape pošto je mešam sa Burgundy.Aaaaa setio sam se.........to je ona sa razvaljenom crkvom...:).Uh ta mi je najomiljenija, pogotovu onaj sprat na kuci pored mitraljeskog gnezda.U te ustekam i rokam sa MP44............:)

Pozzzzzzzzz

friedrich:
Bravo jeste Benjamin..........sjajan pukovink.......uh ne mogu da se setim mape pošto je mešam sa Burgundy.Aaaaa setio sam se.........to je ona sa razvaljenom crkvom...:).Uh ta mi je najomiljenija, pogotovu onaj sprat na kuci pored mitraljeskog gnezda.U te ustekam i rokam sa MP44............:)

Pozzzzzzzzz
Pa tu je najlakse isterati nemca bombama :) Ja tu uvek preventivno bacim na drugi prozor tako da padne kod stepenista.

OK videcemo .......na kom serveru igraš?Da te malo protresem......može?
Šalim se, možemo nastaviti na PP, pls.Da ostali ljudi budu pošteđeni ali evo i za nih ako hoće možemo napravitit klan za Call of Duty.

Pozzzzzz fortesu...i nkvd-u......i za Obera koji mi nedostaje, kao i Pjer.....:)

Aj daj neko pitanjce.

Igram uglavnom na Logosoftu i na lDl s&d extreme serverima.Iskljucivo igram S&D.Nikove menjam sa vremena na vreme ali trenutni mi je LexSS.
A sto se tice pitanja:
Koji americki avioni su izveli prvi neuspesan napad na japanske nosace aviona u bici kod Midveja(2 tipa) a koji su avioni izvrsili drugi uspesan napad i potopili 3 japanska nosaca?

friedrich:
Misliš na Hiryu,Sory,Kaga i Akagi..........:)

Pa neznam.......Ameri su tad imali Douglas Dauntless,Avenger i Hellcat.Ne bih da lupim nešto bezveze.......Aj reci.A koji su nosač Japanci tad potopili, Američki naravno?

Bullit.....nemam pojam....aj reci.
Prvi napad je izvedena sa Avengerima i b-26 maroderima i pri tome nije zabelezen nijedan pogodak.Drugi napad je izvrsen sa sbd dountless i potopljena su Sory,Kaga i Akagi.Japanski protivnapad je lansiran sa nosaca Hiryu i pri tome je pogodjen uss Yorktown(sto je i odgovor na tvoje pitanje).Kasnije u toku bitke potopljen je i poslednji japanski nosac Hiryu.
Bullit odlicno pitanje,zaista ne znam

На договору у Постдаму 1945. Совјети су изричито захтевали да се Источна Немачка зове Социјалистичка Федеративна Република Пруска, што стоји као назив у преднацрту устава ДР Немачке 1952, али од тога се наравно одустало јер она по уставу од 1952 више није федерална!
Полемисало се и о границама и броју база у оквиру ње али Руси су ипак били сами у свему томе!!! Поздрав

Aj мало да престанемо са WW2, ево рецимо једног домаћег питања:
Ко је Миле Мркшић?

Herr Ober....izvinjavamo se..........Evo sachekacemo te sledeci put.A jel moze za tebe jedno pitanje Ober????????????Evo ko je na slici?

Prilozi

• slika 3.jpg
    slika 3.jpg
    18,7 KB · Pregleda: 17
То је увек смешни Хартман! Мој омиљени лик из Луфтвафе!
ФРИДРИЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СРБИЈА ТИ КЛИЧЕ!!!!!!!!!!!!
Сад питам ЈА БРЕ!
-Који град у ГБ је имао највише војних аеродрома за време WW2?

Back