xpforswodniw
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
Mozda mislis na airlift iznad Berlina??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
friedrich:JESTE i sve si pogreshno napisao......Sturmbannfuhrer...Otto Skorzeny....
aj sad ti................
....Thanx
)
.U poseti specijalnoj padobranskoj skoli u Kraljevu.........
.E sad kako mi je on (Gladiator) objasnio valda u muzeju u Kraljevu ima ta slika Himmlera u poseti.Yebiga nikad nisam otishao tamo a bio sam sto puta u Kraljevu.Bash sam seronja.......

friedrich:E yebiga........
Evo za tebe................Jedno interesantno pitanje.Slučajno sam naišao na taj podatak u jednoj kjnizi.Reč je o jednom od neverovatnih događaja.Gde je u 2.Sv. ratu izvršen poslednji i jedini noćni juriš Nemačke konjice?
Veoma interesantno zar ne................![]()
comandos:ZA OTADZBINU ZA DRUGA ZA RATNU I VOJNICKU CAST PADOBRANCI 63 BRIGADE R A D E!!!!!!
.
....mogu i drugi Pa gledali smo black hawk downBackfire:Neki naš novinar koji je otišao u Japan i tamo uspeo da uspostavi vezu sa Vladivostokom.Onaj drugi je pak član HDZ-a i ministar gospodarstva.
Evo jednog od mene.Ko je Majkl Durant?
pa jeste imali su dve samo te dve divizije konjičke.Pripadale su 15. SS korpusu, komadant general Helmuth Pannawitz.Bash je cool, a.....
.

, a trenutno ih je preostalo 3 u svetu...
..svaka čast nisam znao za taj avion.Mislio sam da je Kate.Tacno :-DObersturmfuehrer:a posto nema pjera, narodu cu se obratiti ja
U pitanju je Kawanishi N1K2 Shiden Kai (Ljubicasta munja), Ameri su ga zvali George, a trenutno ih je preostalo 3 u svetu...