Ja sam kupio Hama komplet u koji ulazi boca sa nekom tecnoscu za ciscenje i 30 listica za ciscenje. Postoje i samo ti papirici. Mislio sam da su ti papirici cista glupost, ali to je sa ovom tecnoscu nesto najbolje sto moze da se nadje za ciscenje. Bocica ima sprej rasprsivac i bolje je da ne prskate direktno na objektiv vec malo strcnete na taj papir i lepo ocistite, tecnost ispari... Cak i na suncu nema nikakvih tragova.
Pre toga sam par puta dahom maglio objektiv i brisao nekom magicnom krpom... Srecom te ga nisam izgrebao. Sad koliko dah moze da osteti objektiv ne znam, nadam se da nije toliko strasno, mozda ko duva u njega svakog dana.
Sve u svemu vredi uzeti onaj set koji kosta 400din. A i 30 listica moze da potraje nekoliko meseci...
Zaista preporucujem ljudima da znate da se ne mlatite papirnim i vlaznim maramicama, krpom za naocare, stapicima za usi... Ja sam kupio u Axel-u na mostarskoj petlji ako neko pita, mada verujem da ima i u drugim radnjama, al meni je ovde bilo najblize.
Pre toga sam par puta dahom maglio objektiv i brisao nekom magicnom krpom... Srecom te ga nisam izgrebao. Sad koliko dah moze da osteti objektiv ne znam, nadam se da nije toliko strasno, mozda ko duva u njega svakog dana.
Sve u svemu vredi uzeti onaj set koji kosta 400din. A i 30 listica moze da potraje nekoliko meseci...
Zaista preporucujem ljudima da znate da se ne mlatite papirnim i vlaznim maramicama, krpom za naocare, stapicima za usi... Ja sam kupio u Axel-u na mostarskoj petlji ako neko pita, mada verujem da ima i u drugim radnjama, al meni je ovde bilo najblize.
Covek mi je rekao da mu posaljem fotku A3. I je l' treba ja nesto da stimujem, poslacu mu original 3682x2424 i pise nesto dole rezolucija 1857.454 piksela po incu???
Sve je na nemackom, trebalo bi da radi. Ovaj drugi me vise zanima. Veci je, nema zum, marke je ZENIT. Oba rade na cistu mehaniku [nema baterija nema struje