Pitanja u vezi sa OPREMOM, TUTORIJALIMA, KNJIGAMA, PS PLUG-IN-ovima

sada geldam na youtube.com sta sve likovi imaju od opreme... mislim to su obicni kreteni .. vecina... eto imaju para pa resili da se bave fotografijom, kupe opremu od 3-4 000 eura i vise.. i onda nazivaju sebe profi fotografima..... a kada sam pogledao galeriju slika slogirao sam se.. obicne nebuloze... ono snapshot tursiticke fotke... i u glavnom sve rokaju u Auto modu.... kako mi je zao sto zivim u Srbiji, ovde je standard stvarno nizak.. :(

dulle ala si se ti napalio, priznajem slatke su to muke, ponuda velika, razlike minimalne, para malo, a izborom jednog fotoaprata i njegovih karakteristika, gubiš na drugom polju...i tako u krug...eto sad sam ti samo odmogao i stavio te na još veće muke...samo polako, za dslr avanturu nika nije kasno...a mlad si, fotoživot je pred tobom...i nemoj da zapostaviš natu...

Dulle vid' ovako-mozda bi Ti delimichno reshilo problem ako kupish neku brzu Xd karticu,jer nisu sve iste>imaju one sa oznakom M i H,one sa H su brze...I prilikom zapisa i chitanja,to pod 1
Pod 2 nemoj da izdajesh kraljevstvo Nikona tj.nemo' da uzimash canona:nono:
Shalim se,u rangu D200 Canon...?:think:
...pa recimo 30 D a i 40tka je tu chak i bolja-ako gledamo sliku,tj.kvalitet iste...Ali s druge strane nijedan Canon u tim nekim srednjim klasama nije tako robustan i ergonomski dobar kao Nikon/i!
Ajd' ovako>+evi za C: Bolja slika,jeftinija memorija,tj.Sd,kazu jeftiniji objektivi... -i: loshija ergonomija,do 40 d nijedan nema spot merenje svetla!,relativno losh ekran...

+evi za N:Robustniji,lakshi za rad(bolja ergonomija,meni bar),logichniji meniji,bolji/pouzdaniji rad sa blicem,par all-arround objektiva koje C nema...
-i:maaalo loshija slika,pogotovo na vishim ISO,malo skuplji,malo skuplja memorija tj.compact flash

Canon 450 D kit 18-55mm IS u BMfoto maloprodajama

Poštovani posetioci,

Od danas u BMfoto maloprodajama možete nabaviti najnoviji DSLR model iz Canon-a, EOS 450 D sa 18-55mm kit objektivom sa optičkom stabilizacijom slike.

Cena za telo iznosi samo 680 -, a za kit 780 -, što su ujedno i najbolje cene za ovaj model u okruženju.

A uskoro naravno, samo na BMfoto, veliki TEST ovog lepotana - malog po dimenzijama, a na prvi pogled nam se čini, velikog po mogućnostima

Danas sam kupio 350D :)

E sad polako manual...

..
ico184-1.gif
123-1-1.gif
130fs358763-1.gif

Back