Pitanja u vezi sa OPREMOM, TUTORIJALIMA, KNJIGAMA, PS PLUG-IN-ovima

Kakvo je vase misljenje o canonu A590IS?
I da li mozda preporucujete neki drugi u rangu te cene

Iili mozda sta mislite o SX100 IS

IS je sjajna stvar, super kad zumiras, otklanja "tresenje" ruku, prosumer je odlican, sjajno za zabavu sa zumom, sam opseg malo vuce neke stvari kao vinjetiranje i one zuto-plave pojave, mada zavrnes blendu pa se manje ili se ne primecuju, ja bih licno isao na prosumer.

Evo ovde imas i test slika i tako ovoga onoga:

http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3221&review=canon+powershot+sx100+IS

Pogledah malo bolje slicice sa ovog malise, nijesu lose, super je za u dzep sa 10xzumom:
http://www.focus-numerique.com/test-41/test-canon-power-shot-sx100-is-1.html

Poslednja izmena:
Iz Melenaca sam. Imam digitalni FinePix S9500. Odjednom je tockic za biranje blende i ekspozicije na desnom gornjem delu foto aparata prestao da funkcionise. Tocckic se okrece a blenda i ekspozicija se ne menjaju. Molim Vas za savet ili kontakt telefon nekog majstora za digitalce. U Zrenjaninu niko to ne radi. HVALA.

Fuji servis nema u NS, samo u BG, informacije imas na www.fujifilm.co.yu

uh...
procitala sam sve prethodne strane. i vidim da ima dosta ljudi koji su trazili slicno...
sto i ja... oko 200e budzet, amatersko bavljenje (uzivanje) u fotografisanju....
i koliko vidim vecinom se sve vrti izmedju canon-a i fuji-a.
(Canon A570 IS,720is.. Fuji s6500...)
da li je to zato sto su oni za te pare bolji od nikon.-a ili...?

ja sad idem do nikonove prodavnice, da vidim sta se nudi...
pa cu do ponedeljka vljda odluciti, u utorak putujem.
(i nadam se vracam se sa dobrim fotkama :))

@danez: hvala za info o sirini
@zoranpetrovic84: mozda.... ne znam? (zainteresovana)

Poslednja izmena:
@marah, zavisi sta zelis da radis sa tim aparatom, S6500 nece da ti pruzi mnogo ako ne savladas bar malo tehnike fotografisanja, Canon mnogo bolje radi u auto modovima i zato je mozda bolje resenje, manji je isto... mislim prevashodno na 720... serija A5xx nije nesto kvalitetna, zato gledaj A6xx ili A7xx....
ako hoces pak aparat da se bavis ozbiljnije fotografijom onda moze taj Fuji i polovan...

@Petrovic... 350D je vec treci model unazad i poprilicno zaostao, 300D da ne pricamo... pogledaj mozda mozda mozes i neki 400d polovan da nadjes, to je mnogo napredniji aparat od 350d...
mini Nikoni imaju dobar kvalitet fotografija ali su tehnoloski dosta zaostali..

Back