Dulle_
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Moram da konstatujem da postoji mesto za ovakvu temu. Po meni, ovde joj nije mesto.
prema takmicrskoj temi "OBRADA" ja bih rekao da je ovde veoma potrebna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da konstatujem da postoji mesto za ovakvu temu. Po meni, ovde joj nije mesto.

kako da sacuvam?
mislim, uradila sam na slici izbeljivanje zuba i kada ga sacuvam on ide sam photoshop opciju, nema jpg. i onda ga sacuvam na desctopu i on ga otvori samo kao nastavak photoshopa.
Duska gde mislis to da kupis, ovde mozes da dobijes barem 150 evrica bonus... nemoj da se zaletis...
zavisi i koj objektiv mislis da uzmes uz njega(200-300 najmanje, nemoj samo da ti daju kit 18-55), inace ko zna koliko puta sam ga probao, super je to aparat... moj izbor je pre Nikon D200, cena je negde ista...
prvo ga probaj, jer ume da bude malo glomazan, i sa nekim boljim objektivom ima mozda preko 1,5 kg...
Duska, samo jedan savet, koji mozda vec znas. Idi na kvalitetne objektive, veruj mi neces zazaliti, cak i ako treba da pazaris jeftinije telo tipa 450D ili mozda i 400D.
Kvalitet fotografije je isti i sa 40D i sa gore dva pomenuta xxxD, tu nemas brige.
Ako slikas sportsku fotografiju ili slicno, sto znaci da bi ti trebalo vise frejma u sekundi, bolja slika sa vecim iso, izdrzljivije telo obavezno 40D. Ako ti ove osobine nisu bitne bices prezadovoljna i sa xxxD. Do sada si fotkala fujijem, sjajan je aparat, ali prespor je kad ga uporedis sa 400/450D, a ko puz je naspram 40D.
ps. iso je gotovo isti kod 40 i 450D![]()
Danez, pre svega hvala ti na savetima. Razmisljam na daljinu, jer ne zelim za 2 god opet da menjam aparat. S9600 sam vec "izgustirala" i jednostavno osecam potrebu za jacim aparatom.
Trenutno planiram da ulozim u tu investiciju pa kopam po netu u potrazi za informacijama.... uh.
.Jel imate neki predlog?Treba da kupim neki foto aparat neki ne toliko nabudzen a ne ni toliko ne nabudzen.Jel imate neki predlog?

wow
koliko kosta taj olympus???![]()

Stativ fibi, nema stabilizaciju , odredi blendu sama pa se igraj sa expozicijom ili ga pusti da sam to uradi ali sa stativaJedva cekam da ih vidim. I ja imam taj. Jos uvek ne znam kako da ga podesim da pravi dobre fotke kada nema dovoljno svetla![]()

ja sam se zalepio za jedan aparat bakyy... i ne mogu da se odlepim i uskoro ga uzimamNikon je u pitanju. a sto se tice objektiva, za pocetak kit 18-50 ili 17-50 tako nesto ... a kasnije mozda neki 1000mm
![]()
a mozda uzmem i polovan pa lepo kupim i grip i blic ... i dobar objektiv...
................
opet sam na lapo lapo