branaaa
Domaćin
- Poruka
- 3.062
kupi A720IS i ne brini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba mi neko ko zna gde ima dobar majstor za kamere nesto mi nije ok kad motam ubrzano vidim sta sam snimila ,a kad pustim normalno nema slike,a ponekad ne mogu ni da snimam pokazuje mi kao da nisam skinula poklopac sa objektiva.
...koje boje ti je `kamera`? ..i kolko kila ima?ja sam konacno pronasla resenja za moj displej na Fuji S9600.
Kontaktirala sam Fuji servis u Becu i saopstila im problem. Njihov odgovor je bio sledeci: Dodjite, i za pola sata i 74€ imate nov displej.
To se zove profesionalnost, a ne ovi nasi kao mesec dana ludilo iz japana se narucuje, tu mi neke fore prosipaju, pa nisam ja luda..
Odoh sutra u Bec... pa se vidimo posle s fotografijama...

.... potrebna dakle "mala" pomoć oko kupovine aparata .... recimo dala bih nekih 200 evrića, pa bih molila za savet
...dvoumim se izmedju fuji s 5700 i nekog od canona

Jos nisam kupila novi fotoaparat..i dalje vagam...
Pitam vas jer vidim da ovde ima ljudi koji se razumeju, za razliku od mene koja sam laik
Mislite li stvarno da je bolji canon s3is od s5is...i da je opet i od trojke canonove bolji fuji s 6500?
Gledala sam ove 9600 i 9500 ali njima se cena vec priblizava cifri od 400 evra..
ajde pomazite...
Pazi sad, da mi neko prodaje s3 i s5 zajedno za 100e, i 6500 za 150e, uz uslov da s3 i s5 ne smem da prodam, nego da koristim, ja bi dao tih 50e vise i pazario bolji aparat.
Zasto? Bolji i veci senzor, bolji objektiv i najvaznije kvalitetnije fotke, eto zasto.
ali ti dane imas iskustva .. ne bi valjalo poceti sa nekim skupim .. mozda i bi .. mozda ljudi govore da ne treba poceti sa skupim stvarima zato sto nemaju para.. ne znam lolnaravnoali ti dane imas iskustva .. ne bi valjalo poceti sa nekim skupim .. mozda i bi .. mozda ljudi govore da ne treba poceti sa skupim stvarima zato sto nemaju para.. ne znam lol
(проблеми у техничком квалитету фотографије и руковању се завршавају на топ моделима свих произвођача па ко има од 5-6 хиљада Е до неколико десетина хиљада :grin
.

auuu Duska pa sto se nisi javila!!!
vise necu sa tebe da se druzim!!!!