sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
e ne moze da se stavi central perk i pitanja...
central perk je za opustanje,a na pitanjima davimo madonnu!
vidis li razliku?
central perk je za opustanje,a na pitanjima davimo madonnu!
vidis li razliku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da mozemo i bez tebePazi nije to tako. Pogledaj temu razmena filmova. Ima milion strana ko to moze da gleda vise. To treba da se osvezi jer vise od pola njih ne dolazi na forum.
Onda pogledaj lepljive teme Central i Pitanja, zalbe predlozi stavio bi u istu. Obavestenja bi obrisao kao i dosta drugih tema koje su zakljucane ili slicne...
Primeri: Al Pacino, Robert de Niro, pa jedan protiv drugog pa ovaj prvi protiv nekog treceg sve isto.Majke mi zasitio sam se ovog forumu kao i njih 10000 koji vise ne dolaze. Kazem vam dajte da ucinimo nesto od ovog foruma ipak smo mi ti koji dolazimo na njega... Ako moderator hoce dajte da pomognemo u radikalnim promenama ili ja necu da posecujem ovaj forum vise jer je smorio !!!
Pa neka ih obrise sredi malo...
Uh kako bi ja renovirao ovaj forum...
Napravio bih od starih tema koje su bile popularne slicne a sve ostale jednu po jednu brisao jer je glupo da stoje teme u nazad 4-5 godina. Mislim ko je lud da cita sve to...
I kad bi otvorio nove-stare teme bilo bi najvise pet lepljivih...
Idem sad da spavam MODERATOR razmisli o ovome pa kad sutra posetim forum obraduj me novostima... Laku noc
).
ima svoje pristalice.
Dakle,
forum je već masovno brisan pre 2-3 meseca, brisane su teme na kojima se ne piše više od godinu dana
Na kraju je to možda ispao i loš korak
Zašto?
Pa neko je pisao, pisao, i pisao na ovom pdf-u i onda sve ode u zaborav... Čak su i moderatori primetili poveliki manjak nihovih postova, i smetalo im je to
Dakle, teme "Šta ste poslednje gledali i "Gledali ocenili" neću brisati. Spojiću ih pošto to želite, ali neće biti lepljive, jednostavno, to je uvek na prvoj strani, uvek se tu piše, ne postoji razlog da bude lepljiva.
Central Perk i ova tema ne mogu da se spoje, Sara vam je dala odličan razlog
I da, mislim da dušu ovog foruma najbolje poznajemo svi zajedno, a ne samo ja. I ako ćemo da ga menjamo, menjaćemo ga zajedno![]()
Ovo je stvarno mucno, veruj mi. Toliko mi se sve zgadilo i ljudi i sve zivo. Na kraj pameti mi nije bilo da izlazim na forum sa time, ali nisam vise imamo nikakav drugi nacin, sve sam probao i ne vredi. Onda pogledam na forumu, jedni drugima pisu preopruke po sto puta (KAO uspesna razmena). Kada sam napisao na forumu, rekla je da mi je poslala. Evo, treci dan nije stiglo u Beograd (50 kilometara) i sad odem da pitam na "iskustva sa razmenama" gde je te posiljka, a ono zatvorena tema... Onda bi trebalo da se napravi i diploma, pohvalnica za sve koji se prosave i prevare nekog u razmeni...Shto da se valjamo u blatu ? Gde nadje bash tu zanimaciju ? Ja bih razglasio na svim mogucim forumima ako bi me neko prevario za diskove tako da nikad vishe nikoga na taj nachin ne bi mogao da zajebe. Ne zbog diskova nego zato shto su prevaranti najgore vrste. Ako varash, varaj ne veliko a ne za nekoliko diskova. I oni koji se uvrede ovim mojim postom i treba da se uvrede.
Hvala, izvinjavam se Dambolini sto mi je bio skocio pritisak.Dakle, ovako:
Tu temu sam zaključala na 24h da se smire strasti
Naravno da treba da se predoči kad neko ima loše iskustvo, ja vas apsolutno razumem, i sve, ali ne mora to da preraste u svađu ogromnih razmera, i da još uz to ubacite i druge korisnike, pa da se onda pominju i IP adrese, i svakakva glupa naklapanja, i da onda nastane opšti haos
Dakle, temu ću otključati, a odsad bih vas molila da samo navedete s kim ste imali uspešnu, odn. neuspešnu razmenu, i ako vas neko pita da kratko odgovorite u čemu je bio problem.
Svađe neću tolerisati.
alo bre zasto se moje psovke ne vide a Paja cepa kao kocijas i nista od cenzure...
Sta je ovo... Nismo li svi jednaki?

Pajo, imaš neko pitanje, primedbu, žalbu, predlog?
Za smejanje imaš Central Perk![]()
Jedva čekam
Živa nisam bez toga :rolleyes:
Sta ces izgleda da na forumu ima dobrih osoba...