Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaključana je zato što u te diskusije nisu bili uključeni samo jedan, odn. dva člana, nego čim jedan pomene nešto, tu se ubace i ostali, i onda samo nabrajaju gluposti, prozivaju ljude da imaju duple nickove (a utvrđeno je da nijedna od tih optužbi nije tačna)
Dakle, ja sam uradila svoj deo posla, i pošto sam sumnjala u ispravnost toga, pitala sam administratora.
Dobili ste njegovo mišljenje, tako da o tome rasprave više nema. Kako druge teme o razmenama funkcionišu bez dodatnih tema o iskustvima? Kad mogu one, može i ova.

Da ovu pricu zavrsimo jednom za sva vremena.
Tema je zakljucana i ostace zakljucana jer nekima ne vredi objasnjavati.
Sustina je sledeca.
Neki tvrde da su prevareni. Mozda jesu, mozda nisu to niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi, jer koliko je jaka njihova rec da jesu, toliko je jaka i rec drugih koji kazu da nisu. Koliko sam video to je tema o razmeni, nikakva prodaja nije spominjana. Znaci ne mozemo ni govoriti o klasicnoj prevari.
Medjutim mozda je i bilo neke prevare (premda u razmeni nikakav novac ne sme da bude u opticaju, pa makar i za pokrivanje osnovne cene diska i ako je bilo neke novcane transakcije onda je direktno narusen pravilnik foruma i forum ne snosi nikakvu odgovornost zbog licne odluke nekih clanova da se ogluse o pravilnik i postupe po sopstvenom nahodjenju), Zato su svi postovi ostavljeni. NA toj temi postoje ostavljeni postovi korisnika koji su po njihovim recima prevareni i jasno pokazuju njihovo misljenje i stoje kao eventualno upozorenje drugima.. Dalje ponavljanje istog misljenja je bezobrazluk i nekultura i klasicna opstrukcija foruma a da ne spominjem maltretiranje moderatora, masovnim slanjem PP-ova i ostavljanjem poruka u profilu.. Ako jednom nesto kazes, ne moras 100 puta to isto da ponavljas.

I ova tema se privremeno zakljucava da bi ohladili glave..
Tema ce sutradan biti otkljucana da bi mnogli normalno da ucestvujete u radu foruma i iznosite svoje zalbe i predloge, ali nevezano za ovaj slucaj jer je tu sve receno. Rekli su sta su imali oni koji tvrde da su prevareni, rekli su sta su imali oni koji tvrde da nisu prevareni i vise oko toga nema sta da se prica.

Poslednja izmena:
Dobrodošli na forum Film i Video!
Ova tema služi za razgovor o radu ovog foruma. Na njoj možete pitati da vam bude razjašnjena svaka nedoumica koju možete imati, zamoliti za operaciju na nekoj od tema, predložiti akciju u cilju poboljšanja, itd.

Molim korisnike da pročitaju Pravilnik Foruma, da sa istim budu upoznati i da ga se drže.

Molim vas da koristite opciju za pretraživanje (nalazi se u gornjem desnom uglu), da bismo izbegli gomilanje tema.

Na temi sa obaveštenjima ćete biti obaveštavani o svim većim promenama na forumu.

Moderatori,
Ben_Adam, tab503 i MadonnaGirl

e a gde su ovde ova dvojica ne vidjam ih na forumu?
samo Madonu...
Jel to doslo do neke izmene ili...:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back