Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima!
Kao sto vidite ovde sam nova,a treba mi pomoc,ali ne znam gde i kome da se obratim. Da li neko zna da li ovde na forumu postoji nesto o filmu "Ne pomeraj se"...u originalu mislim da je "Non ti muovere" ili "No te muevas"...u njemu igra Penelopa Kruz. Jos bolje ako ima linkova za skidanje.
Ja se izvinjavam sto ovo pitanje postavljam pod ovom temom,ali nisam znala sta drugo da uradim. Hvala unapred!

Zdravo svima!
Nova sam ovde,imam jedno pitanje a ne znam gde da ga postavim. Zna li neko da li negde na ovom forumu postoje linkovi za film "Ne pomeraj se" u originalu "Non ti muovere" ili "No te muevas". U ovom filmu igra Penelopa Kruz.
Izvinjavam se jos jednom sto pitanje postavljam pod ovom temom. Hvala unapred!

gimnazijalac je u pravu.
sve iste teme,ali to nije krivica moderatora...kako god...
@all eyes on me,slazem se da ne treba da bude lepljiva.

Pa neka ih obrise sredi malo...
Uh kako bi ja renovirao ovaj forum...
Napravio bih od starih tema koje su bile popularne slicne a sve ostale jednu po jednu brisao jer je glupo da stoje teme u nazad 4-5 godina. Mislim ko je lud da cita sve to...
I kad bi otvorio nove-stare teme bilo bi najvise pet lepljivih...
Idem sad da spavam MODERATOR razmisli o ovome pa kad sutra posetim forum obraduj me novostima... Laku noc

Pa neka ih obrise sredi malo...
Uh kako bi ja renovirao ovaj forum...
Napravio bih od starih tema koje su bile popularne slicne a sve ostale jednu po jednu brisao jer je glupo da stoje teme u nazad 4-5 godina. Mislim ko je lud da cita sve to...
I kad bi otvorio nove-stare teme bilo bi najvise pet lepljivih...
Idem sad da spavam MODERATOR razmisli o ovome pa kad sutra posetim forum obraduj me novostima... Laku noc
:roll::roll::roll::roll:
pa znaci 2 godine i obrises citav forum.......... :? i otvoris iste teme

:roll::roll::roll::roll:
pa znaci 2 godine i obrises citav forum.......... :? i otvoris iste teme

Pazi nije to tako. Pogledaj temu razmena filmova. Ima milion strana ko to moze da gleda vise. To treba da se osvezi jer vise od pola njih ne dolazi na forum.
Onda pogledaj lepljive teme Central i Pitanja, zalbe predlozi stavio bi u istu. Obavestenja bi obrisao kao i dosta drugih tema koje su zakljucane ili slicne...
Primeri: Al Pacino, Robert de Niro, pa jedan protiv drugog pa ovaj prvi protiv nekog treceg sve isto.Majke mi zasitio sam se ovog forumu kao i njih 10000 koji vise ne dolaze. Kazem vam dajte da ucinimo nesto od ovog foruma ipak smo mi ti koji dolazimo na njega... Ako moderator hoce dajte da pomognemo u radikalnim promenama ili ja necu da posecujem ovaj forum vise jer je smorio !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back