neptun1994
Početnik
- Poruka
- 37
Nije natalna,horarno je, htela sam objasnjenje da vidim kako si to video,zanima metako kaze natalna karta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije natalna,horarno je, htela sam objasnjenje da vidim kako si to video,zanima metako kaze natalna karta
nisam video nego videla ccccccNije natalna,horarno je, htela sam objasnjenje da vidim kako si to video,zanima me![]()
Možda neće leći na račun ako gogilli pogađa... pu pu...ne daj bože... ali nešto razmišljam. Ne razumem se u horar nimalo.Pare sam dobila vec cekam ove nedelje da legnu na racun,nemas pojma![]()
sta si dobila dobila si, vise neces dobiti nista ....... pitala si da li ces dobiti pare a ne da li si dobila pare ....... odgovor je ...... NECESPare sam dobila vec cekam ove nedelje da legnu na racun,nemas pojma![]()
Nazalost moracu da te rastuzim ali dobila sam i dobijacu ove cele a i naredne godine za studije u inostranstvu tako dasta si dobila dobila si, vise neces dobiti nista ....... pitala si da li ces dobiti pare a ne da li si dobila pare ....... odgovor je ...... NECES
Dobro, isfrustrirana sam i necu moci spavati od nervoze sve do veceras.Nazalost moracu da te rastuzim ali dobila sam i dobijacu ove cele a i naredne godine za studije u inostranstvu tako daverovatno ti nemas pa si isfrustrirana zao mi je a i uci astro jer ti ne ide
![]()
Ljudi dodju i postave pitanje ali ocekuju da im se kaze bas ono sto zele cuti.Koliko su neki ljudi dokoni i puni zlobe...a bez razloga za to, uvek sam zalila takve ljude jer sigurno su u dubini duse nesrecni.... sirimo ljubav
![]()
Ovo je astro forum gde delimo svoja iskustva i ucimo jedni od drugih zato sam te pitala da mi obrazlozis kako vidis da necu dobiti da vidim kako gledas ti ali sam brzo uvidela da ne znas jer da znas nebi se brecala nego lepo kao i svi ostali sa foruma delila iskustvaLjudi dodju i postave pitanje ali ocekuju da im se kaze bas ono sto zele cuti.
Znaci zele istinu ali retko ko je moze podneti
Moj ceo greh je sto sam rekla da neces dobijati pare cime iznesoh svoje misljenje ne vredjajuci nikoga a ti uzvrati vredjanjem
Znas sta, meni tvoje uvrede ne trebaju pa ih iz tog razloga necu uzeti, zadrzi ih za sebe i udavi se sama u njima
p.s. uopste ne verujem u astrologiju nbiti se razumem u nju ali volim dobru zezu od koje si ti izgleda od sopstvene sujete operisana![]()
Izvini sad shvatih,Ovo je astro forum gde delimo svoja iskustva i ucimo jedni od drugih zato sam te pitala da mi obrazlozis kako vidis da necu dobiti da vidim kako gledas ti ali sam brzo uvidela da ne znas jer da znas nebi se brecala nego lepo kao i svi ostali sa foruma delila iskustvapoenta nisu pare,ja znam ishod toga tako da nije mi bilo bitno to, a verujem u astrologiju i ucim je tri godine zato sam ovde a ne da „zezu“ ljude ,iz tvojih poruka izlazi govor mrznje i negativnosti,tako da mila ljubim te i nemoj siriti mrznju,ugodan dan ti zelim,
ako si se nasla uvredjena u poruci u kojoj nisam tebe imenovala sta da ti radim,sama si se pronasla gde ti je mesto ,pusa![]()
Kljucno ti je razumijevanje prirode samih planeta to je osnov kada to razumijes sustinu planete onda ce ti jasno biti u kojoj kuci ona moze dobro da se osjeca a u kojoj lose u kojoj kuci il znaku moze da se izrazi na pravi nacin planeta a gdje je osujecena podznak sami uvijek gledaj kroz prirodu planete marsLjudi, izvinjavam se na pitanju ovde sam prvi put na Astrologiji. Ali da li zaista postoje neka istraživanja koja bi potvrdila da položaj nebeskih tela u momentu porođaja zaista određuje naš karakter? (čak i više od nasleđa, momenta začeća što je i važnije jer se sam porođaj može namestiti npr carskim rezom) Znam, sada se mogu navesti iskustva ova ili ona, ali mislim na neko sistematsko istraživanje? Ili je sve samo neki umetnički dojam?
Da se razumemo, ja sama se puno pronalazim u onome što stoji u natalnoj karti, npr za opis znak/podznak ali to može da bude slučajnost... osim toga, zar se čovek u svemu ne može pronaći? ok, pretpostavljam da sam hiljadu i prva koja to pita, ali evo ako neko zna neko istraživanje
Hvala, nisam to bila pitala, ali ok.Kljucno ti je razumijevanje prirode samih planeta to je osnov kada to razumijes sustinu planete onda ce ti jasno biti u kojoj kuci ona moze dobro da se osjeca a u kojoj lose u kojoj kuci il znaku moze da se izrazi na pravi nacin planeta a gdje je osujecena podznak sami uvijek gledaj kroz prirodu planete mars
Ljudi, izvinjavam se na pitanju ovde sam prvi put na Astrologiji. Ali da li zaista postoje neka istraživanja koja bi potvrdila da položaj nebeskih tela u momentu porođaja zaista određuje naš karakter? (čak i više od nasleđa, momenta začeća što je i važnije jer se sam porođaj može namestiti npr carskim rezom) Znam, sada se mogu navesti iskustva ova ili ona, ali mislim na neko sistematsko istraživanje? Ili je sve samo neki umetnički dojam?
Da se razumemo, ja sama se puno pronalazim u onome što stoji u natalnoj karti, npr za opis znak/podznak ali to može da bude slučajnost... osim toga, zar se čovek u svemu ne može pronaći? ok, pretpostavljam da sam hiljadu i prva koja to pita, ali evo ako neko zna neko istr
Da svaka kuca u natalu a podznak je logicno 1 kuca ima prirodnog vladara za marsa e sada je ne znam koji je vladar podznaka u tvom natalu al na osnovu toga koji je tvoj vladar podznaka u tvom natalu mozes da pravis komparaciju tvog vladara podznaka sa marsom kao prirodnim vladarom podznaka tipa ako si ne znam djevica u podznaku onda je vladar tvog podznaka merkur itdHvala, nisam to bila pitala, ali ok.
samo ovaj poslednji deo rečenice nije jasan: podznak gledati kroz prirodu marsa? )
Svaki znak koji predstavlja aktivni princip u natalu osjecace se sjajno na podnzaku tipa lav podznak sjajna saradnja sa marsom npr skorpija u podznaku mars vladar skorpije onda strelac jedan uzivace u 1 kuci takodje i blizanac brze planete dok spore planete tipa saturn il neptun ce tu strogo da se pate ili ako imas ribu il jarca na podznaku ruse ego razgradjuju samopuzdanje sto 1 kuca odnosno podznak treba prirodno da ti daDa svaka kuca u natalu a podznak je logicno 1 kuca ima prirodnog vladara za marsa e sada je ne znam koji je vladar podznaka u tvom natalu al na osnovu toga koji je tvoj vladar podznaka u tvom natalu mozes da pravis komparaciju tvog vladara podznaka sa marsom kao prirodnim vladarom podznaka tipa ako si ne znam djevica u podznaku onda je vladar tvog podznaka merkur itd
Vidim da ne dovodiš u pitanje sve to. Ali zar horoskop onda ne ograničava ljude? Zar ne kaže evo to su tvoji problemi, to ti je zapisano. Ili postoji mogućnost da čovek prevlada taj "uticaj" planeta? To ispada kao neki žešći determinizam u životu. Može li čovek sebe da menja i da ne bude ono što ti vidiš u natalnoj karti? )) Ili da se opredeli šta će više da sledi? npr imam 2 principa koji mi deluju suprotna znak jarac, podznak vodolija, pa još mars u škorpiji... I ja npr izaberem da treba forsirati to i to, radim na tome, da li na kraju mogu "pobeći" "planetama"? Kako ti to vidiš?Svaki znak koji predstavlja aktivni princip u natalu osjecace se sjajno na podnzaku tipa lav podznak sjajna saradnja sa marsom npr skorpija u podznaku mars vladar skorpije onda strelac jedan uzivace u 1 kuci takodje i blizanac brze planete dok spore planete tipa saturn il neptun ce tu strogo da se pate ili ako imas ribu il jarca na podznaku ruse ego razgradjuju samopuzdanje sto 1 kuca odnosno podznak treba prirodno da ti da
Ne mozes pobjeci od onoga sto jesi poenta natala odnosno poenta natalne karte je da spoznas samu sebe i da naucis da zivis sa svojim potencijalima i da naucis koji je najprirodniji nacin da ih koristis i na koji nacin npr ako su ti determinantni odredjeni znaci i planete naucis da zivis u skladu sa njima i izvuces najbolje iz njih e sada posto si ti konkretno govorim o tvom natalu podznak vodolija mnogo je bitno sada npr znati gdje se nalazi tvoj saturn u kojoj kuci i koje aspekte gradi sve ce to jasnije doprinijeti cijeloj slici npr podznak sami oznacava sami tvoj nastup vladar podznaka i znak u koj ide npr kod tebe je to saturn oznacice npr smjer u kojem osoba ide npr ako ti je saturn u znaku lava u 10 kuci nije isto kao da ti je taj isti saturn u znaku ovna u 4 kuci itd jel jedno znaci da osoba juri karijeru po cijenu slave dok npr drugo bi znacilo da osoba gradi autoritet kroz npr porodicu totalno 2 drugacija usmjerenja u zivotu podznak je uvijek nastup tvoj kad izadjes u svijet a sami vladar i njegova pozicija znacili bi odredjeno usmjerenje zivotni put kojim se krecesVidim da ne dovodiš u pitanje sve to. Ali zar horoskop onda ne ograničava ljude? Zar ne kaže evo to su tvoji problemi, to ti je zapisano. Ili postoji mogućnost da čovek prevlada taj "uticaj" planeta? To ispada kao neki žešći determinizam u životu. Može li čovek sebe da menja i da ne bude ono što ti vidiš u natalnoj karti? )) Ili da se opredeli šta će više da sledi? npr imam 2 principa koji mi deluju suprotna znak jarac, podznak vodolija, pa još mars u škorpiji... I ja npr izaberem da treba forsirati to i to, radim na tome, da li na kraju mogu "pobeći" "planetama"? Kako ti to vidiš?
Ne mozes pobjeci od onoga sto jesi poenta natala odnosno poenta natalne karte je da spoznas samu sebe i da naucis da zivis sa svojim potencijalima i da naucis koji je najprirodniji nacin da ih koristis i na koji nacin npr ako su ti determinantni odredjeni znaci i planete naucis da zivis u skladu sa njima i izvuces najbolje iz njih e sada posto si ti konkretno govorim o tvom natalu podznak vodolija mnogo je bitno sada npr znati gdje se nalazi tvoj saturn u kojoj kuci i koje aspekte gradi sve ce to jasnije doprinijeti cijeloj slici npr podznak sami oznacava sami tvoj nastup vladar podznaka i znak u koj ide npr kod tebe je to saturn oznacice npr smjer u kojem osoba ide npr ako ti je saturn u znaku lava u 10 kuci nije isto kao da ti je taj isti saturn u znaku ovna u 4 kuci itd jel jedno znaci da osoba juri karijeru po cijenu slave dok npr drugo bi znacilo da osoba gradi autoritet kroz npr porodicu totalno 2 drugacija usmjerenja u zivotu podznak je uvijek nastup tvoj kad izadjes u svijet a sami vladar i njegova pozicija znacili bi odredjeno usmjerenje zivotni put kojim se kreces
Astrologija kao nauka i jeste determinantna gomila teorije astrololoske ili literaure koju neko cita sluze samo da razvijes koncizni nacin da jasno definises pojmove i stvari u astrologiji konkretno bez puno okolisanja npr venera ce uvijek jednom rjecju znaciti korist sunce ljubav mars ego jupiter duhovnost merkur inteligencija mjesec emocije saturn vrijeme itd
Ne mozes pobjeci od onoga sto jesi poenta natala odnosno poenta natalne karte je da spoznas samu sebe i da naucis da zivis sa svojim potencijalima i da naucis koji je najprirodniji nacin da ih koristis i na koji nacin npr ako su ti determinantni odredjeni znaci i planete naucis da zivis u skladu sa njima i izvuces najbolje iz njih e sada posto si ti konkretno govorim o tvom natalu podznak vodolija mnogo je bitno sada npr znati gdje se nalazi tvoj saturn u kojoj kuci i koje aspekte gradi sve ce to jasnije doprinijeti cijeloj slici npr podznak sami oznacava sami tvoj nastup vladar podznaka i znak u koj ide npr kod tebe je to saturn oznacice npr smjer u kojem osoba ide npr ako ti je saturn u znaku lava u 10 kuci nije isto kao da ti je taj isti saturn u znaku ovna u 4 kuci itd jel jedno znaci da osoba juri karijeru po cijenu slave dok npr drugo bi znacilo da osoba gradi autoritet kroz npr porodicu totalno 2 drugacija usmjerenja u zivotu podznak je uvijek nastup tvoj kad izadjes u svijet a sami vladar i njegova pozicija znacili bi odredjeno usmjerenje zivotni put kojim se kre
I jos nesto da dodam u astrologiji imas odredjene stereoptipe u sirokom krugu koje stvaraju ljudi koji ono djelimicno il povrsno znaju astrologiju ne znam je ni ja sada nesto savrseno al ono sto sam izucio sam izucio sto ne znam pitam nekoga ko zna vise al npr postoje sterotipi tipa venera oznacava ljubav jel eto to je zenska planeta predstavlja neto lijepo sto je glupost jel venera je sve samo ne ljubav ona predstavlja estetiku zivota taj prosti materijalni svijet zasnovan na vrednovanju povrsnih stvari novca neke robe tipa oces da uredis lijepo kucu to je venera gledas curu momka dopadne ti se neki materijalni detalj na njoj njemu tipa majca farmerke sako itd to iz osobe govori venera svidja ti se neko sjajno jelo to je opet znaci sve to ne predstavlja ljubav evo i jos jedan stereotip jarac je npr hladan znak jarac je sve samo ne hladan i bezosjecajan znak ako oces da vidis bezosecajan znak uzmi npr vagu koja je jedini predmet u zodijaku jarac je samo ogranicen zbog saturna da pokaze svoje najbolje kvalitete pa djeluje hladan a nije hladan nego zatvoren iz nekog straha unustrasnjeg jel saturn predstavlja pored vremena i sve vrste ogranicenja i strahova u sustini jarac je znak zrtve i patnje za visi cilj i to je sve samo ne hladan i krut znak neki kao sto ga predstavljaju jedan bik il vaga cu 100 puta kruci i hladniji.Astrologija kao nauka i jeste determinantna gomila teorije astrololoske ili literaure koju neko cita sluze samo da razvijes koncizni nacin da jasno definises pojmove i stvari u astrologiji konkretno bez puno okolisanja npr venera ce uvijek jednom rjecju znaciti korist sunce ljubav mars ego jupiter duhovnost merkur inteligencija mjesec emocije saturn vrijeme itd
Zasto mislis da je patologija?
Ipak je to prirodna kuca za Mars. Marsu je tu dobro.
Frka je kad je Mars tamo gde se ne oseca dobro.
Zašto mislis da je 2 kuca maleficnaOvo su maleficne kuce, ne zato sto ja tako mislim vec zato sto su u averziji sa ASC ( 2, 6, 8, 12 ) u tim kucama se raduju i njima vladaju malefici.
U 6. je vladavina Marsa a u 8. vladavina Saturna koji se u 12.raduje. Ovo su kuce izolacije, bola, patnje, tuge, nepredvidjenih okolnosti, bolesti, nesreca, zatvora, ogranicenja...
Zašto mislis da je 2 kuca maleficna
E da ruše ego tako lako, bilo bi fino...kao hrišćanin trudim se da ga ubijem, teško to ide zbog Marsa u Lavu..narcis...: ))Svaki znak koji predstavlja aktivni princip u natalu osjecace se sjajno na podnzaku tipa lav podznak sjajna saradnja sa marsom npr skorpija u podznaku mars vladar skorpije onda strelac jedan uzivace u 1 kuci takodje i blizanac brze planete dok spore planete tipa saturn il neptun ce tu strogo da se pate ili ako imas ribu il jarca na podznaku ruse ego razgradjuju samopuzdanje sto 1 kuca odnosno podznak treba prirodno da ti da
Mars ne vlada sestom vec prvom i suvladar je osme. Saturn ne vlada osmom vec desetom.Ovo su maleficne kuce, ne zato sto ja tako mislim vec zato sto su u averziji sa ASC ( 2, 6, 8, 12 ) u tim kucama se raduju i njima vladaju malefici.
U 6. je vladavina Marsa a u 8. vladavina Saturna koji se u 12.raduje. Ovo su kuce izolacije, bola, patnje, tuge, nepredvidjenih okolnosti, bolesti, nesreca, zatvora, ogranicenja...