Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

meni se mesecima unazad javlja on u snu. a tek skoro smo se zvanicno upoznali, stvari koje sam sanjala su ispale tacne - vezane za njega
Izvinjavam se što zabadam nos u stvari intimnije prirode, ali me je zaintrigirala čitava priča i želim da ti pomognem u misiji nalaženja partnera tvog života, reci mi, ako ti nije problem - kada ste se zvanično upoznali i koje ti je stvari san otkrio - a koje su vezane za njega?

Izvinjavam se što zabadam nos u stvari intimnije prirode, ali me je zaintrigirala čitava priča i želim da ti pomognem u misiji nalaženja partnera tvog života, reci mi, ako ti nije problem - kada ste se zvanično upoznali i koje ti je stvari san otkrio - a koje su vezane za njega?

prilicno je delikatno i cudno, ne bih da mi napravite haos ovde tako da ti ne mogu odgovoriti.

Она је млада, има још времена, помози старим цурама. :rumenko:

Back