K
Kista
Gost
Saturn u 12 konjukcija sev.cvor,mishljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kista:Saturn u 12 konjukcija sev.cvor,mishljenje?
trcomocko:moze li mi neko reci koliko je uticajan kvadrat saturna i venere ako mu je orbis 7?
i kako se tumaci taj kvadrat?
E bas zanimljivo ( i tacno) iz licnog primera - bila sam u vezi 7 godina, i raskinula. Onda se zaljubila, zabavljali se 6 meseci i vencaliAstroWorld:..., jos ako imas veneru u aspektu sa uranom onda je prognoza 200% sigurna, da u brak neces uci iz duge veze.
ZvezdanKa:Caos Astro,
Jel mozes da mi pojasnis sta ovo znaci.
5ta kuca: TN 29 stepenu lava , MA i JU u konjukciji na 5 stepenu device. Ova konjukcija pravi opoziciju sa suncem i sextil sa mesecom u raku i kvadrat sa UR u skorpiji( 7 kuca). SO i mesec trigon. Merkur u 11 kuci (ribe) u trigonu sa uranom, pluton u 6toj (de). DC na 17step skorpije.
Interesuje me jos, sta znaci kada su planete rasporedjene samo na levoj ili desnoj polovini horoskopa. Cula sam da ako planete dominiraju ispod AC, to je introvertna osoba, a iznad ekstrovertna.
Hvala, Pozz!!!
vucica.m:1.sta predstavlja venera u 9 kuci u raku????
(vezano za dalja putovanja i zivot van zemlje.)
trigon uran,sexstil jupiter,kvadril pluton
2. sta znaci N.NODE I S.NODE
peksimir:sta znaci kad imam sunce,merkur,veneru,saturn i uran u 6 kuci ?
Sun Conjunction Mercury 6°26
Sun Conjunction Saturn 7°41
Mercur Conjunction Venus 5°20
Mercury Conjunction Saturn 1°15
Venus Conjunction Saturn 4°05
Psihologue:Mars 12
Povučene i tajanstvene osobe, nedokučive za svoju okolinu. Najviše vole kada dejstvuju iza scene i imaju nelagodnost od javnosti i publiciteta. Imaju buran unutrašnji život sa kojim se često ne nose najbolje. Ne retko imaju potrebu za nikotinom, alkoholom i narkoticima. Nisu u stanju uvek da se kontrolišu i mogu biti nepouzdani su u ljubavnim odnosima. Treba da se čuvaju mračnih i skrivenih mesta, a takođe i duboke vode.
Jupiter u dvanaestoj kući
Ovo su introspektivne osobe sa posebnim duhovnim sposobnostima. Samoća i duhovnost im prijaju. Tada dolazi najviše do izražaja njihova intuicija i kreativnost. Poseduju veliku sklonost ka mistici i okultizmu. Žive u svom svetu, na svoj način i tempom koji sami određuju. Na druge ljude znaju da deluju vrlo magnetično. U emotivno-ljubavnim i erotsko-seksualnim doživljajima mogu da dostignu savršenstvo. Skloni su preteranom uživanju alkohoma, narkotika i drugih poročnih stvari.
Pluton u dvanaestoj kući
Ove osobe iznad svega vole privatnost. I više od toga – one često imaju tajni život. Mada mogu delovati otvoreno možete biti sigurni da u svojoj biti to nisu. Imaju intenzivna podsvesna iskustva i bolji su kada deluju iza scene ili ispod površine. Imaju preveliku maštu koja ih može navesti na fatalne greške. Zanimaju se za tajna i okultna znanja. Mogu postati žrtve intriga i tajnih neprijateljstava.
ZvezdanKa:Caos Astro,
Interesuje me jos, sta znaci kada su planete rasporedjene samo na levoj ili desnoj polovini horoskopa. Cula sam da ako planete dominiraju ispod AC, to je introvertna osoba, a iznad ekstrovertna.
Hvala, Pozz!!!