Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

kabum:
Mene bi interesovalo neko objasnjenje o tome sta znaci Mars u 7 u Ribama.Sta bi to moglo reci o mom buducem muzu i braku?

prilicno je uopsteno pitanje, ali moram da spomenem da mars u ribama, nije bas sjajan opis muskarca u zeninom horoskopu jer donosi lazi, izvini sto sam tako direktna ali tako je zaista.
To su tipovi koji stalno nesto muljaju, zatvoreni su i mozes lako da se zeznes kada pokusas da ih procenis detaljno jer ti se na prvi pogled cini da su misteriozni, kad ono nema tu ni "M" od misterije vec jednostavno foliraju, a kao najgore nikada ne priznaju da su slagali.donosi svadje zbog nepoverenja..... ali kako taj polozaj kod tebe ne opisuje samo partnera vec i tvoj stav prema braku odnosi se i na tvoje dileme i premisljanja kada je u pitanju brak, odluku moras doneti brzo, inace se nista nece ni desiti ( ne mislim brzo u narednih mesec dana....nego brzo od trenutka kada to pitanje postane aktuelno )
ima tu mnoooogo toga sta sve moze znaciti tvoj mars, pola stvari nije vezano za samog partnera, a za drugu polovinu moras da konsultujes i aspekte, dispozitore, stepene......jedan polozaj ne daje realnu sliku!

Sta znaci ovo

Algol With Mars: or if Mars be elevated above the luminaries when Algol is angular, the native will be a murderer who will come to an untimely end. The same is caused by Algol angular or with the hyleg. (Robson).

hyleg = ?
angular = nagnut, pod nekim uglom?

ako je mars uzdignut iznad svetlosti kad je Algol nagnut..
ili tako nesto....?

tada ce osoba nosioc natala biti ubica koji ce doziveti preranu smrt.....

to je Algol konj. Mars

DjuraMornar:
Zdravlje se posmatra kroz sestu kucu ,planete u njoj....kao i Sunce...koje ne bi smelo da bude "napadnuto" ni od jedne druge planete....recimo tako...ukratko...
A da li je lose kada se nadju planete samo u 4 kuce..?naravno da ne...;)

Ja imam u 6. konj. Plutona i Urana pa sve sa kvadratom sa Mesecom u 9. u strelcu,
pa plus onaj Algol...ostalo ne moram ni da pominjem
sad me ne cudi zasto mi se sve ovo desava.....

beba_toronto:
Ja imam u 6. konj. Plutona i Urana pa sve sa kvadratom sa Mesecom u 9. u strelcu,
pa plus onaj Algol...ostalo ne moram ni da pominjem
sad me ne cudi zasto mi se sve ovo desava.....
Da si rodjena za vreme Vilijama Lilija on bi ti rekao da imas praznu 6 kucu. Misli pozitivno jer se bolest tako mnogo lakse pobedi... A i taj Algol, sta ja da kazem ti imas samo cvor a ja... A plus i Plejade...

Back