DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
U prvoj...ali katastrofalni aspekti.....Mislim kvadrat Mesec....i ok konjukcija Venera....to nije tako strasno...ali kvadrat Mesec...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kabum:Mene bi interesovalo neko objasnjenje o tome sta znaci Mars u 7 u Ribama.Sta bi to moglo reci o mom buducem muzu i braku?
Ma zajebavam se, mada stvarno nije nista posebno, da je povezano sa 5 kucom bila bi sreca kroz igre na srecu itdDjuraMornar:Pa zasto onda postoji? I jos obelezen na karti ?
Jamacha:Ma zajebavam se, mada stvarno nije nista posebno, da je povezano sa 5 kucom bila bi sreca kroz igre na srecu itd
DjuraMornar:Zdravlje se posmatra kroz sestu kucu ,planete u njoj....kao i Sunce...koje ne bi smelo da bude "napadnuto" ni od jedne druge planete....recimo tako...ukratko...
A da li je lose kada se nadju planete samo u 4 kuce..?naravno da ne...![]()
Da si rodjena za vreme Vilijama Lilija on bi ti rekao da imas praznu 6 kucu. Misli pozitivno jer se bolest tako mnogo lakse pobedi... A i taj Algol, sta ja da kazem ti imas samo cvor a ja... A plus i Plejade...beba_toronto:Ja imam u 6. konj. Plutona i Urana pa sve sa kvadratom sa Mesecom u 9. u strelcu,
pa plus onaj Algol...ostalo ne moram ni da pominjem
sad me ne cudi zasto mi se sve ovo desava.....
Jamacha:Da si rodjena za vreme Vilijama Lilija on bi ti rekao da imas praznu 6 kucu. Misli pozitivno jer se bolest tako mnogo lakse pobedi... A i taj Algol, sta ja da kazem ti imas samo cvor a ja... A plus i Plejade...
Jamacha:Sta da vidis moju kartu? Ajde saljem ti podatke, a i ti meni. Znam da si negde okacila ali me mrzi da trazim