- Poruka
- 8.518
pa komrisa ili ne znaju da gledaju ili astro nije tacna 
nesto od toga mora biti

nesto od toga mora biti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

onda je to sve mlacenje prazne slame pa svako okrece kako hoce
@ne pricam za nikog sa foruma, nego uopsteno

Možda si me previše bukvalno shvatio. Ako je neki događaj navodno upisan u našoj karti i mora se desiti a nedesi se, šta možemo reći? ili je astrolog slab ili nešto nije u redu.
Valjda prognostika nosi neku odgovornost.
Ako tri osobe gledaju natal jednoj osobi i svi vide istu stvar na tri različita načina i tri različita vremena šta je poenta?
kako ne vide svi isto?
a na kraju se ispostavi da niko od njih troje nema prava. Ali kad pitaš četvrtog on kaže pa normalno kad je ovaj aspekt tamo a ovaj onamo. A kad si tog četvrtog pitao da pogleda procenu u napred nije hteo da odgovori!
šta je zaljučak? ja sam neuk i ne razumem se dovoljno, ali vidim da to svako okreće kako hoće, uvek se lepo pozoveš na simboliku i za svaki događaj možeš naći opravdanje, ali šta ćemo sa promešenim gledanjem u napred?
i zašto se ne desi nešto što mora da se desi?
ja razumem da astrologija nija babavangisanje, ali kad mi astrolog insistira da to nešto mora da se desi jer je jednostavno tu i ne desi šta onda?
meni to ubija želju za čitanjem bilo čega vezanog za astrologiju, zar nije jednostavnije reći ne znam nego se praviti pametan?
i ako neko ko se 20 godina bavi astrologijom omane čemu ja onda da se nadam da ću nešto naučiti...
ma nije ni važno, možda sam ja previše pažnje pridavao tome, bolje da se manem natalisanja![]()
и онда видиш жени Сатурн у 4-ој, муж напустио одавно и шта све не.
Kako se "predvidjaju" stvari. Imas svoju natalnu kartu,imas onu tablicu svih tranzita,e sad kako se to gleda?
Ako se kaze lupam da je saturn u znaku jarca,a u mojoj karti jarac je vladar 6 kuce,da li to znaci da je saturn nalazi trenutno u mojoj 5-6 kuci ili kako?
, ''Лопове који долазе да харају село'' и томе слично. Када је реч о мунданој астрологији то је лако уочљиво. Рецимо, Уран у Овну, земљотреси на местима која су већински под утицајем Венере, односно Бика. Зашто? једноставно, Бик и Водолија нису елементарно компатибилни, а самим тим ни Венера и Уран. Уран тера на изненадну промену, а Венера тера на сталожено сакупљање. И када се споје, догоди се Муња, односно земљотрес зависно од тога да ли Венера активира Уран или Уран активира Венеру транзитом. То све делује као нормална природна појава, што у суштини и јесте, али све што има негативан утицај на сам живот људи је виђено као негативно. На исти начин небо и земља се никада не могу додиривати, исто као што вода не може да гори. 
Sta moze da znaci retrogradna Venera u solarnom horoskopu?

meni se recimo naredne solarne, znači od nov. 2015 god. aktivira solarni povratak venere, što se dešava na svakih 8 godina i trebalo bi da donese nešto bitno, kada solarna venera napravi konjukciju sa natalnom... + solarni mars u konjukciji sa solarnom i natalnom venerom i severnim čvorom i sve to u vagi u prvoj solarnoj kući... i + pluton natalni koji sve to lepo vezuje.
pa i jupi na solarnom asc... u devetu natalnu.
uglavnom, to su karmički događaji... promena emotivnog ili bračnog statusa. ili oba...
Pa ona je u 8.solarnoj kuci i imam kvadrat sa nat Pl i konjukcija sa chironom i jos neke aspekte....evo vidite u karti da ne pisem sve aspekte.... http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...1&syr=2015&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=18&ast=
pre bih rekla da je u solarnoj devetoj... najjači aspekti su konjukcije, dakle u konjukciji sa sol. jupiterom iz 9 u 9 može da donese neko lepo putovanje, usavršavanje, ili čak drugi brak... kvadrat jeste na natalni pluton, nije strašno, ali imaš lep trigon ve/mo gde je vrh solarne pete na natalnom mesecu.
ovaj saturn malo sreću kvari... preko asc, pa i natalnog plutona, tačno negde u julu se opet vraća u škorpiju.
znaš da ti ovaj solar važi tek od jula 2015?
Nisam se do sad udavala nikad , a taj trigon, posto je vezano za solarnu petu, jel to dobro za ljubav?Znam, znamNisam se do sad udavala nikad , a taj trigon, posto je vezano za solarnu petu, jel to dobro za ljubav?
Kado da izracunam koji mi je podznak .
shta mislite o arapskim tachkama? vazne/nevazne?

koju vrstu kvaliteta nosi sa sobom osoba rođena rano ujutru ili u večernjim satima?