Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Рекао бих да важи по месечев круг пре и после помрачења.

ajd, baš ću da obratim pažnju kako utiče.

obracao sam paznju i na opozicije i pomracenja dok je bila konjukcija sa vladarem i nista

malo vise hiperaktivnosti, ali nije bitno da bi se zabelezilo

meni je na pun mesec malo više hiperaktivnosti, u vreme onog pomračenja maj; suce, pa jun; mesec na asc... kulminacija.
mada je u to vreme i mars bio loše položen... sad sam pogledala tranzite za taj period, inače ne bih povezala nikad.

Шест месеци: пола сунчевог циклуса, када је шанса за наредно помрачење.

Ја правим разлику између /1/ трајања утицаја када транзитна еклипса легне на неку наталну тачку и /2/ прозора у којем еклипса постоји у наталној карти. Мени су /1/ и /2/ до те мере по дефиницији различити да не видим зашто не бих правио разлику.

Ниси дао карту ни време када ти су ти се еклипсе "десиле", па не бих могао да дам коментар на то.

meni je na pun mesec malo više hiperaktivnosti, u vreme onog pomračenja maj; suce, pa jun; mesec na asc... kulminacija.
mada je u to vreme i mars bio loše položen... sad sam pogledala tranzite za taj period, inače ne bih povezala nikad.

po statistici vise je krvarenja i povreda, ali brojka je zanemarljiva... to se desava svkog meseca, ne secam se u zadnje dve godine icega bitnog

iskreno, tranzite retko kad i pogledam, znam gde su spora tela, na brze ne obracam paznju, dodju i prodju.. solarni samo pred rodjendan

ali ako zapocinjem nesto bitno onda stelujem...tranziti kao tranziti nisu mi zanimljivi, mesecni nikad ni ne otvaram

po statistici vise je krvarenja i povreda, ali brojka je zanemarljiva... to se desava svkog meseca, ne secam se u zadnje dve godine icega bitnog

iskreno, tranzite retko kad i pogledam, znam gde su spora tela, na brze ne obracam paznju, dodju i prodju.. solarni samo pred rodjendan

ali ako zapocinjem nesto bitno onda stelujem...tranziti kao tranziti nisu mi zanimljivi, mesecni nikad ni ne otvaram

što se mene tiče, deluje samo na psihu.

gledam kada me uhvati nervoza, ili očekujem nešto bitno. ali sebi sve naopako vidim, pa sam počela po školski da tumačim, bez udubljivanja.
ne štelujem nikad, jer mogu sutra da započnem nešto drugo. radim po trenutnom osećaju... sem ako ne uložim malo više truda, pa neću da rizikujem.

Za dogadjaje tranziti ti nisu sigurni, nekad pogode nekad ne

Pratio sam dan upoznavanja sa jednom devojkom, dan kad smo se smuvali i dan kada smo raskinuli.... ni za jedan nema sigurnog pokazatelja, na dan upoznavanja tranzitni cart bio je prazan, bez ijednog aspekta

Ali radnja se desavala kada su bile jace kvadrature, sporih sa bzim, narocito sa mesecom i kao kod tebe vise na psihu i raspolozenje

Solari su malo drugaciji od natala, oni su uvek, ali uvek ocitavali bitne dogadjaje, iako je solar nejasan.. ili gotovo prazan ili sav prosaran aspektima

Ja pratim ono sto razume koliko toliko! je Moje astriolosko znanje je bas malecko.Pocela sam aktivnije da se zanimam za astrologiju oko 2010 god iz razloga da vidim sta je to kod mene kada se ponavljaju neke situcije.U poslu,u ljubavi.Da li to astrologija moze da objasni?

Tri puta sam menjala posoa.I svaka promena posla donosila je sledeci posao slican prethodnoma Rad sa novcima drugih ljudi.Isto tako te firme u kojima sam radila uvek se desi da prekinu sa radom ili upadnu u teske fin situacije.A to nisu male firme.Npr.nekadasnji sistem Jugobanke gde sam radila.

A gledajuci tranzite sporih planeta,npr Saturna preko Meseca meni je doneo bliskiji odnos sa jednom osobom.
Procitala sam na ovom forumu da te sprore planete dejulu kroz polja i kroz znake.To sam primetila.Meni Pl tranzitira 6.poljem,Uran 10.poljem i situacija sa poslom je tamo,vamo.Oce,nece!!

A sto se tice Meseca njegov uticaj je veliki na mene i moju psihu.Verovatno jer vlada mojim ASC.Kada je Mesec pun tu mi nema spavanja.Zato pratim te meseceve mene.

Obzirom da mi uskoro predstoji razgovor u vezi posla sa direktorom,koju planetu ja gledam?Mars?

Danas mi je jedan lik rekao da Sa90Ma mogu da tumacim isto kao i problem oko posla kod direktora.I istina!Kada je bio drugi prelaz Sa90Ma moj poslodavac je imao problem oko nastavka ugovora sa jednim velikim klijentom.Kada je prosao kvadrat nastavili su saradnju ali ugovor se potpisali na kratko.
To naravno utice i na moj status,Mc, jer JE Mars vladar!!

Poslednja izmena:
Da li bi neko mogao da mi pogleda natalnu kartu, nesto o buducem muzu, ljubavi i tako to? Kratko i sazeto samo..posto nisam imala nikakvu vezu dugo..pa me zanima hoce li biti nesto u skorije vreme? :) :)

:D pa malkice sam se "glacnula"..xaxaxa...:zper:
no,fitnes ce da me vrati u formu.
A orbis Ju i So je preko 5*? i bice jos veci jer Ju krece retro od oktobra!!!
I Uran mi je u sextlu sa Suncem i to je dobro za finansije!!!Iznenadni dobitak.
Do koliko stepeni da gledam,tj koji orbis da racunm?

može biti nasledstvo, uran ti vlada 8 poljem sunce 2, može biti i neka nepromišljena, nagla odluka... natalno sunce vuče negativne aspekte od natalnog urana, u konjukciji sa spaljenom venerom, raskid. još uvek je veliki orbis čak i za sunce, uran je krenuo retro... gledaš do 5 stepeni. uran najčešće radi na egzaktan aspekt.

merkur, u sibolici znaka u kom se nalazi znaćeš kako se šali, znači da li je kardinalni, vazdušni...
dalje gledaš aspekte, sa marskom je taj humor bridak, oštar, ponekad ironičan... sa uranom što na um to na drum, obično korak ispred, satrun obično daje sarkazam, mesec je promenljiv, daje maštovite tipove.
ali prvo ustanoviš 'širinu' inteligencije, znaćeš i da li uopšte ume da se šali.
jupiterski tipovi recimo prihvataju šalu na svoj račun.
merkur je uopšte način na koji komuniciramo... a duhovitost bi morala biti podržana povoljnim aspektima. pojačana konjukcijama gore navedenih primera...

kako mozemo da razlikujemo posao i zanimanje kada gledamo natalnu kartu?.....obicno se daje duzi spisak koje to profesije "leze" odredjenom znaku....a kako utvrditi koji je taj na odredjenom slucaju?....II ,VI,X...pa znak,pa podznak..planete....itd.itd..sta je to sto pravi razliku u tome da li ces videti da li je neko mesar ili hirurg :mrgreen:...ne znam da li sam dobro objasnila sta sam htela da pitam

astro_w2at_02_tin_tin_hp.83921.22569.jpg

merkur, u sibolici znaka u kom se nalazi znaćeš kako se šali, znači da li je kardinalni, vazdušni...
dalje gledaš aspekte, sa marskom je taj humor bridak, oštar, ponekad ironičan... sa uranom što na um to na drum, obično korak ispred, satrun obično daje sarkazam, mesec je promenljiv, daje maštovite tipove.
ali prvo ustanoviš 'širinu' inteligencije, znaćeš i da li uopšte ume da se šali.
jupiterski tipovi recimo prihvataju šalu na svoj račun.
merkur je uopšte način na koji komuniciramo... a duhovitost bi morala biti podržana povoljnim aspektima. pojačana konjukcijama gore navedenih primera...

Hvala:)
Jadan moj siromašni merkur u raku :(

Poslednja izmena:
kako mozemo da razlikujemo posao i zanimanje kada gledamo natalnu kartu?.....obicno se daje duzi spisak koje to profesije "leze" odredjenom znaku....a kako utvrditi koji je taj na odredjenom slucaju?....II ,VI,X...pa znak,pa podznak..planete....itd.itd..sta je to sto pravi razliku u tome da li ces videti da li je neko mesar ili hirurg :mrgreen:...ne znam da li sam dobro objasnila sta sam htela da pitam

Pogledajte prilog 259345

Ne treba ti astrologija da bi znala da li je osoba mesarka. Odes na kultne i igru istine II strana 661 i vidis da se dame hvale da jedu zivotinjske mozgove i zivotinjska creva kroz koje prolazi feces a neko to zacini sokom od ljudskog urina. Samo citas sta drugi pisu i znaces sve i bez aspekata.

Šta u tranzitima, u solarnom, može da ukaže na iznenadnu promenu mesta boravka? Ne zemlje, već grada. I da li simbolika, takođe odgovara gradu, u koji se preseljavamo? Generalno, sada samo za preseljenje me najviše interesuje... Jel to tranzit Saturna preko cetvrte kuce, kao mesta prvog doma? Po logici stvari, mora biti nešto upleten i Uran, ne? Kao ta iznenadnost. Čitam na netu, kao da je svako parno mesto, mesto nekog našeg življenja, kao ta četvrta jelte (prvi dom), šesto (drugo), osmo (treće) i tako redom...Šta mora da da, tu trešnjicu na vrhu tortice, po tranzitima na primer, da se to dobije na realizaciji i materijalizaciji ideje? Ili neki Jupiterovi tranziti. Svi pišu različito. Šta mislite, odnosno šta se Vama pokazalo kao tačno/tačnim? :roll:

Poslednja izmena:
1."Nemali broj ljudi na samo spominjanje iznutrica, pokazuje izraz odbijanja i osjećaj gađenja. Međutim, te su namirnice prema svojoj nutritivnoj vrijednosti i sastavu dostojne uvrštavanja u svakodnevni jelovnik.Općenito može se reći da se ova vrsta mesa odlikuje visokim sadržajem vitamina B-skupine, posebno vitamina B12 koji se stvara isključivo u životinjskoj stanici i koji između ostalog predstavlja i esencijalnu tvar u sazrijevanju crvenih krvnih zrnaca. To je meso, nadalje, bogato mineralima željezom i cinkom, a izvrsni je izvor proteina. "
2.ovo je tema:SVE STO VAS INTERESUJE A NE ZNATE
znaci nisam zalutala

Back