Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.705
Otprilile takav senzor je menjao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako i kod mene na Pezoa sve na dohvatu ruke.Ako je skidao glavu motora mora novi duhtung. Mora i za poklopac dekla isto. I za usisnu i izduvnu granu uopšte za sve.
Sad skoro sam vozio celicu kojoj je poklopac dekla bio skroz odšrafljen. Zašto nemam pojma. Pritegao i opro motor ceo bio usrhan.
Auu ala je jebben taj audi ja na koradu za sekund zamenio. Sve na voila.
Dihtung ti ne kosta vise od 1000 dinara.Da za usisnu je rekao nov dihtung a ovaj smrad to nije menjao 120€ uzeo nedelju dana me zavlacio i dalje pusta antifriz i sad mi sjebo novo
Jok ogulio te. Gde si ti koji deo srbije? Ja sam išao na servis u staru pazovu iz bg. Nije mi bilo teško za dobrog majstora ali pošto je i auto bio savršen retko kad se nešto kvarilo sem ovakvih gluposti koje je delio sa ostalim vw.Msm da je malo skuplja sklopka al ne bas 120€,sad cekam do 10og niko ne radi pa drugi da me zavlace za termin,pa da vide dal je nesto menjao od dihtunga
Ne kažu ni kada nešto polome ili pocepaju jbg.Ne znam dal je menjao pitao sam ga nije nista rekao
Kazi ko je taj prevarant da ljudi izbegavaju taj servis, ima mnogo tih mehanicara prevaranata.Ma i ja idem sto dalje od grada svi su zauzeti i ne radi im se kad je nesto nepoznato sto oduzima vreme
Kao nesto je racunao drkos nakucao toliko goni ga

Evo jedan za uvoz...4.700 EUR, 146.000 kmNego daj da vidimo ove bembare 5ice 2010-2013 jel vredi to uzeti