Pitanja i odgovori

Ako je skidao glavu motora mora novi duhtung. Mora i za poklopac dekla isto. I za usisnu i izduvnu granu uopšte za sve.

Sad skoro sam vozio celicu kojoj je poklopac dekla bio skroz odšrafljen. Zašto nemam pojma. Pritegao i opro motor ceo bio usrhan.

Auu ala je jebben taj audi ja na koradu za sekund zamenio. Sve na voila.
tako i kod mene na Pezoa sve na dohvatu ruke.

Msm da je malo skuplja sklopka al ne bas 120€,sad cekam do 10og niko ne radi pa drugi da me zavlace za termin,pa da vide dal je nesto menjao od dihtunga
Jok ogulio te. Gde si ti koji deo srbije? Ja sam išao na servis u staru pazovu iz bg. Nije mi bilo teško za dobrog majstora ali pošto je i auto bio savršen retko kad se nešto kvarilo sem ovakvih gluposti koje je delio sa ostalim vw.

Screenshot_2025-01-02-18-27-06-165-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ugl sam shvatio da svi majstori lopovi skidaju glavu motora čak i kada menjaju svećice. To kažu po difoltu. Da naplate prevaru i krađu.

Niko ziv nije provalio a menjao sam i iza motora senzor i na crevu ispod soferke je pustalo pa smo mislili da je reseno i ne pusta kad je vruc nego kad se ohladi,svi su fazon u guzvi javi se za 10 dana i onda odugovlacenje a posebno sto mi nisu blizu i ne provereni da im ostavim auto

Sve su to glumci i filozofi,nema nigde mog draganceta polako prestaje da radi,star auto pa treba da se isproveravaju creva i plastike,to jedno crevo za plin od glave do isparivaca kosta 125din koje slepac nije zamenio,skratim ne vredi puca staro suvo a dole ostalo parce i nisam mogao da vidim i navucem,pa i za to sam cekao 10ak dana za 2 min posla

Back