botr
Iskusan
- Poruka
- 6.168
Ako ides auto putem 0azi na rupe i dr ostwcenja do samog naselja. Meni je tu nastradala guma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije poenta auto put vec futog..kojim puticem do futoga..Mnogo za taj posao pogotovo u Srbiji
Možda nema majstora za te stvari ali za taj posao je dajem oko 500€ ba zapadu ali sam skidam i stavljam ..Ceo taj set za dihtovanje je 100€ a Accumulator je negde oko 100-130€ ..Tako da ti uzima lepu marzu ..
Prvo vidi sta ti se desilo.. Moje misljenje je da nije ništa strasno i da tr taj hoće oderatiMoguce, videcemo, za 2-3 dana idem po njega, pa cemo videti. Ali opet, cak i da se sve to popravi sad, dal zadrzati auto koji ima takvu manu ili ga prodati? Jer mozda za par godina opet isto pukne...

Нисмо сви "социјално интелегентни" да би знали.ako znas sta je problem i znaš ljude onda to ne košta ni 20% .
Od iskljucenja sa ap do Futoga postoji problem sa dubokim rupama.jbt se obojica..nije poenta auto put vec futog..kojim puticem do futoga..
Prvo vidi sta ti se desilo.. Moje misljenje je da nije ništa strasno i da tr taj hoće oderati
. Ja sam ih imao dosta i nisam imao nekih problema a kupujem cesto auta koja su rizicna ..Jednom sam reparirao mehatronic i to me je je izašlo nekih 500€ tada a tada nije bilo kupiti ovih setova za reparaciju od 100€ ..
Nzn sta bi ti rekao ..Gde si ovo radio VW?.. Posto su im cene delova poprlicno visoke