Pitanja i odgovori

Mnogo za taj posao pogotovo u Srbiji

Možda nema majstora za te stvari ali za taj posao je dajem oko 500€ ba zapadu ali sam skidam i stavljam ..Ceo taj set za dihtovanje je 100€ a Accumulator je negde oko 100-130€ ..Tako da ti uzima lepu marzu ..

Moguce, videcemo, za 2-3 dana idem po njega, pa cemo videti. Ali opet, cak i da se sve to popravi sad, dal zadrzati auto koji ima takvu manu ili ga prodati? Jer mozda za par godina opet isto pukne...

Moguce, videcemo, za 2-3 dana idem po njega, pa cemo videti. Ali opet, cak i da se sve to popravi sad, dal zadrzati auto koji ima takvu manu ili ga prodati? Jer mozda za par godina opet isto pukne...
Prvo vidi sta ti se desilo.. Moje misljenje je da nije ništa strasno i da tr taj hoće oderati
. Ja sam ih imao dosta i nisam imao nekih problema a kupujem cesto auta koja su rizicna ..Jednom sam reparirao mehatronic i to me je je izašlo nekih 500€ tada a tada nije bilo kupiti ovih setova za reparaciju od 100€ ..

Čuj nemaš a ti si kao imao te nove VW I Audije pa znaš..Mogu oni traziti i 10k za popravku pa koga uhvate .. ako radiš tamo gde traze 130€/h i prodaju ti delove 5x skuplje sve je moguće i nije vezano samo za VW i Audi već za sve a ako znas sta je problem i znaš ljude onda to ne košta ni 20% .

Zato se i ne prodaju više u americi jer imaju katastrofalno skupe kvarove odmah po isteku garancije. Da ti neko ukrade 2500$ za fuel ne mogu sad da se setim al mislim distribution. Tačno da pucaš po servisu na lopove!

a ovo

Prilozi

• 3032293.png
    3032293.png
    537,8 KB · Pregleda: 1
Ništa od toga ispoliraj farove ako su požuteli ili matirali a ako nisu pravac kod očnog.

Bilo kakve zamene i budževine sa jačim sijalicama završe sa požarom instalacije ili sudarom jer zaslepljuješ vozila iz suprotnog pravca.

Znači ovako - upalim auto, ubacim u prvu, dam gas i auto stoji. Mijenjač pri šaltanju nailazi na puno manje otpora nego inače, praktički klizi.
Ugasim auto ponovo upalim, ista stvar.
Nakon pet minuta vratim se do auta i pokušam još jednom, sve radi kako treba, pri šaltanju se opet osjeti i onaj blagi otpor kao inače.
Zna li netko što bi moglo biti?

Back