Ljudi moji, imam par tehničkih pitanja koja me bune...
Prvo se tice svetla. Nisam sigurna da li ovo ispravno radim, naime, ja i danju ukljucujem ova skroz donja oborena svetla, jos uvijek nisam razumjela bas razliku kad se upotrebljavaju ova dnevna gde je nacrtana samo sijalica, pa ako mozete to da mi razjasnite. Kad ukljucujem poziciona, nista ne znam a vozim, bruka
Pogledajte prilog 1300247
I druga dva se ticu benzina.
1. Da li je bitno ako sipam 95 umesto 98, koja je razlika?
2. Vozim ga na sekvent plin, ali mu treba uvek malo benzina jer na njega se pokrece. E sad, ja sipam uvek po malo benzina, nekih 7 litara jer smatram da mi vise ne treba, ali izludeh sto mi se lampica za gorica pojavi dosta brzo i ja onda psihicki mislim da mi fali benzina i trcim kao luda da ga sto pre dopunim. I tako mi se cini da vecito dajem novac na benzin

Pritom, proveravam na tabli da napr. imam jos 30km fore, koje ne mogu tako brzo potrositi ako vozim na plin, ali cim mi nestanu one crtice meni se stvara osecaj da cu svakog trena ostati bez benzina i ugasiti se. Koliko uopste moze da izdrzi, da li je nestanak crtica znak da stvarno treba da hitam da ga napunim jer ponavljam, pali samo na benzin.
Oprostite na smaranju