Pitanja i odgovori

Kod tog Brava kao i kod svakog moraš da obratiš pažnju na klapne, ako je automatska klima u pitanju, jer elektromotorići znaju da prave problem kao što su meni pravili. Kada sam ga kupio morao sam da radim dihtung glave, jer jbg promakla mi je tako bitna stavka. Motor je malo trom (opet to je subjektivan osećaj, nekom je možda taman), hoće da troši ulje, za 6000 km koliko sam ga vozio, sipao sam mu 1l ulja, a verovatno ću morati još jednu litru do malog servisa, mada ne mora da znači, videću kad budem prešao 10.000km. Ostalih zamerki nemam. Enterijer i eksterijer mi se baš dopadaju. Samo što imaš malo lošiju preglednost, pošto su zadnji stubovi dosta debeli i mora dobro da paziš kad voziš u rikverc. Sviđa mi se što ima velike retrovizore pa se dosta i na njih oslanjam. Ako te još nešto interesuje, slobodno pitaj.

• Prekoračenje brzine od 21 km/h do 50 km/h podrazumeva kaznu od 6.000 do 20.000 dinara, osim u slučaju izazivanja neposredne opasnosti kada je iznos kazne od 10.000 do 40.000 dinara, a u ovom slučaju je moguća i zatvorska kazna do 45 dana uz minimalno 4, odnosno 5 kaznenih poena.

Evo ti rešenje ovo možeš da voziš sa poznavanjem propisa u saobraćaju A1

Screenshot_2023-02-04-16-55-59-094_com.infostud.android.pa.jpg

Back