Pitajte u vezi zdravlja

Mišo, slažem se sa Ljiljom, verovatno je upala grla.

Ljiljo, ako vas dvoje možete u gužvi da izađete na kraj sa njih dvoje, onda nedelju dana ne znači puno. Mada, za tu potencijalnu mastektomiju bih ti toplo preporučila Vladu Magaša, asistenta sa porodiljstva, vidi na nekoj temi ima njegov telefon. Sva udruženja se kunu u njega kao stručnjaka a gledala sam kako radi i mogu da se složim. Osim njega na fakultetu još od ljubitelja životinja radi Dragan Bacić na katedri za zarazne bolesti, i on je odličan hirurg.

Hvala veliko. Sa ovim nemam iskustva a i maza je prvi moj pas koji je toliko star.
Gužva nije problem. A taj gosp.Vlada Magaš je takodje na vet.fak.?
Meša vodimo kod dr Nikole (ne sećam se prezimena) a on je na dermatologiji.
Znači kada zovem treba da pitam kada je dežurstvo na porodiljstvu i da li je dežuran dr Vlada?

Hvala veliko. Sa ovim nemam iskustva a i maza je prvi moj pas koji je toliko star.
Znači kada zovem treba da pitam kada je dežurstvo na porodiljstvu i da li je dežuran dr Vlada?

Da, Ljiljo. A Vlada radi i privatno, ako hoces dacu ti na pp adresu i tel. privatne ordinacije. I Vlada jeste najbolji u gradu, bar za te "porodiljske" probleme i hirurgiju.

Nikola Popović, profesor, samo reči hvale imam za njega! A Magaš je asistent na porodiljstvu ali ga je lakše naći preko mobilnog, trebalo bi da je tu negde, na nekoj od tema, možda na Sterilizaciji.

Taj doktor Nikola Popović je super. Pre nekoliko godina sam vodila Mazu i Mašu a sada i Meša kod njega. Bila sam fascinirana njegovom smirenošću i naravno izlečio ih je sve:D
ali taj prvi susret sa njim (dok još ne znaš šta je tvom ljubimcu i kakav je doktor i da li uopšte može bilo ko da išta učini) sam zapamtila, ime ne, samo ponašanje i pristup psu i vlasniku, pa kad sam ga ponovo srela sa Mešom tačno sam znala da je to taj čovek od pre par godina. Divno, zar ne:super:

Taj doktor Nikola Popović je super. Pre nekoliko godina sam vodila Mazu i Mašu a sada i Meša kod njega. Bila sam fascinirana njegovom smirenošću i naravno izlečio ih je sve:D
ali taj prvi susret sa njim (dok još ne znaš šta je tvom ljubimcu i kakav je doktor i da li uopšte može bilo ko da išta učini) sam zapamtila, ime ne, samo ponašanje i pristup psu i vlasniku, pa kad sam ga ponovo srela sa Mešom tačno sam znala da je to taj čovek od pre par godina. Divno, zar ne:super:

On je jedan od profesora koji su učestvovali u osnivanju Orke i bili tu kad je bilo najpotrebnije, pre nego što je sve to otišlo u nekom desetom pravcu. I da, sam njegov nastup deluje umirujuće na vlasnika, jako je strpljiv i sve će lepo, detaljno da objasni... Autor je i nekih jako interesantnih knjiga, ima ih po pet šopovima, vredi ih nabaviti i imati.

Bio sam kod veterinara,nije grlo,on je i dalje veseo i skace,igra se ali ne jede:think:...imam psa baksuza:dash:...Da mu se mozda ne svidja hrana,mada ne verujem,kupio sam mu Alleva,to je jedna od kvalitetnijih hrana,dva dana je jeo,sad nece ni da lizne,nece ni kuvano!

Bio sam kod veterinara,nije grlo,on je i dalje veseo i skace,igra se ali ne jede:think:...imam psa baksuza:dash:...Da mu se mozda ne svidja hrana,mada ne verujem,kupio sam mu Alleva,to je jedna od kvalitetnijih hrana,dva dana je jeo,sad nece ni da lizne,nece ni kuvano!

Mišo, ne znam šta da ti kažem. Ako je zdrav i veseo a neće da jede, stvarno mi ništa ne pada na pamet osim hrane. Moji bi i masnu krpu pojeli osim kad su bolesni, tako da problem nejela nisam do sada imala. A da mu ponudiš hranu popodne, ostaviš 10 minuta i ako neće da jede da skloniš? Posle 2 sata ponudi mu opet, pa ako neće skloni i do ujutru ništa. Ako neće da jede iz besa ili razmaženosti ješće kad ogladni ******.
Pokušaj da mu preliješ jogurtom, većina pasa ga obožavaju.

POzzzz, Ja sam vec pisao o mom problemu na drugoj temi (crni i gvozdeni ovcari).Moj Akselko, ima povecane krajnike,(ispali su iz necega, ne secam se tacno naziva),ima bol u levoj nozi, e sad, ja sam isao kod 2 veta, prvi je privatni, koji mi je rekao da ima upalu grla, koji se odrazio preko krajnika na nerve u unutrasnjoj strani leve butine, hm, ovo nisam bas fino primio, jer je slican problem imao i Harras, ja sve uzimam sa rezervom, pa sam otisao sa ocem na veterinarski fakultet, tamo su mi rekli da nije nista ozbiljno, nasprem privatnog veta, na faksu su bili stazisti (neko ih se boji, ja ne, ***, moraju na nekome da uce, i smatram da nisu toliki idioti da sjebu zivotinju), i bio je prof. dr Dragisa Trailovic, studenti su pregledali od sapica pa na gore, jedno 10ak minuta su ga pipkali dok nisu napipali "to" sto su trazili, tokom pipkanja je dosao profesor, nakon sto je Aksel poceo da jauce, profesor ga je uzeo pod svoje, i on ga je pipkao sigurno jos 10ak minuta, rekao je da nije nista ozbiljno, da se ovo desava kod pasa koji brzo izrastu (moje pseto ima 4meseca i 16 dana), uglavnom nije rekao da su u pitanju nervi (to je rekao privatni vet) nego nesto pored njih neka dokozica (ni za ovo ne znam tacan naziv)

profesor mi je dao njegov mobilni telefon (mislim broj mi je dao ;-) ) pa da mu javim danas da li je bolje ili ne,
inace dali su mu 3 inekcije, jedna je Panklav, druga je vitaminska, i treca ne znam za sta ona sluzi valjda za upalu krajnika

inace ocigledao je da postoji sukob misljenja, kod privatnog veta, pregledala ga je devojka koja nema vise od 30godina, a profa je ekstra strucnjak (bedak, ali za konje ;-) ), trazim trece misljenje....mogu ga odvesti danas posle podne kod privatnika, tada je tamo gazda, pa je valjda dovoljno iskusan

Poslednja izmena:
na vet.fak.svako popodne dežura neka služba dermatologija,porodiljstvo itd. E sad ovo kod Aksela valjda spada u ORT (uho,grlo,nos) pa možda da okreneš tel.pa da kažeš šta mu je i da ti kažu kad je ta služba dežurna. Jako su ljubazni. A jel kerčetu bolje?

a mislim da je to ok, nisam siguran da li se i ocnjaci menjaju, inace koje je rase tvoj kucov ?

99% sam siguran da se i ocnjaci menjaju, tako da ono, nemoj brizit, inace, ja sad strvarno nemam vremena, posto moram da usisavam kucu, pitaj cika googla, sta zna o menjanju ocnjaka, sigurno ce ti pomoci ;-)
bacio sam pogled na par strana, klasican savet,psu omoguci sto vise kostiju, koje su dovoljno velike, da ne moze da ih pojede, i slomi, tipa govedje kost, PILECE NI SLUCAJNO, koske ce mu pomoci pri menjanu zuba, inace taj period pocinje od nekog 3 meseca, pa do 7 kada bi trebalo sve zube da promeni

http://www.google.com/search?q=koji...=com.ubuntu:en-US:unofficial&client=firefox-a

Bucko, menja ti Ozika zubiće. I bolje što mu je ispao nego da izraste stalni pre nego što mu mlečni ispadne, imam utisak da ih to jako, jako žulja. Ako primetiš da je nervozniji nego obično, da glođe nameštaj... kupi u humanoj apoteci Kalgel, vidi u Nevenu ili Jasfarmu, oni su ti najbliži.

Back