Misabg
Početnik
- Poruka
- 31
Normalna mu je njuska i poceo je malo da jede,mrljavi ali jede

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalna mu je njuska i poceo je malo da jede,mrljavi ali jede![]()
Mišo, slažem se sa Ljiljom, verovatno je upala grla.
Ljiljo, ako vas dvoje možete u gužvi da izađete na kraj sa njih dvoje, onda nedelju dana ne znači puno. Mada, za tu potencijalnu mastektomiju bih ti toplo preporučila Vladu Magaša, asistenta sa porodiljstva, vidi na nekoj temi ima njegov telefon. Sva udruženja se kunu u njega kao stručnjaka a gledala sam kako radi i mogu da se složim. Osim njega na fakultetu još od ljubitelja životinja radi Dragan Bacić na katedri za zarazne bolesti, i on je odličan hirurg.
Hvala veliko. Sa ovim nemam iskustva a i maza je prvi moj pas koji je toliko star.
Gužva nije problem. A taj gosp.Vlada Magaš je takodje na vet.fak.?
Meša vodimo kod dr Nikole (ne sećam se prezimena) a on je na dermatologiji.
Znači kada zovem treba da pitam kada je dežurstvo na porodiljstvu i da li je dežuran dr Vlada?
Da, Ljiljo. A Vlada radi i privatno, ako hoces dacu ti na pp adresu i tel. privatne ordinacije. I Vlada jeste najbolji u gradu, bar za te "porodiljske" probleme i hirurgiju.
Hvala veliko. Sa ovim nemam iskustva a i maza je prvi moj pas koji je toliko star.
Gužva nije problem. A taj gosp.Vlada Magaš je takodje na vet.fak.?
Meša vodimo kod dr Nikole (ne sećam se prezimena) a on je na dermatologiji.
Znači kada zovem treba da pitam kada je dežurstvo na porodiljstvu i da li je dežuran dr Vlada?
Taj doktor Nikola Popović je super. Pre nekoliko godina sam vodila Mazu i Mašu a sada i Meša kod njega. Bila sam fascinirana njegovom smirenošću i naravno izlečio ih je sve
ali taj prvi susret sa njim (dok još ne znaš šta je tvom ljubimcu i kakav je doktor i da li uopšte može bilo ko da išta učini) sam zapamtila, ime ne, samo ponašanje i pristup psu i vlasniku, pa kad sam ga ponovo srela sa Mešom tačno sam znala da je to taj čovek od pre par godina. Divno, zar ne![]()
Bio sam kod veterinara,nije grlo,on je i dalje veseo i skace,igra se ali ne jede...imam psa baksuza
...Da mu se mozda ne svidja hrana,mada ne verujem,kupio sam mu Alleva,to je jedna od kvalitetnijih hrana,dva dana je jeo,sad nece ni da lizne,nece ni kuvano!
A ovo sam ja sada drugari, da li me se se sećate?
Moj kucov je polomio zub,hoce li mu opet da izraste,ispao je skroz