Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
hvala mimi,snashla sam se juche...sipam malo jogurta u vodu i on pije to 
mali namcor...tek je stigao a vec izvoljeva
mali namcor...tek je stigao a vec izvoljeva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kupi mu tunu ili whiskas kesicu da vidis hoce li to jesti
P.S.salama nije zdrava

Eто, Мицо, исто мислимо!
sve je to super,samo mojne da ih hranis salamama tako ti svega...
ne pravi se hrana za machke da je machke ne bi jele nego da bi je jele
Ako kupim stene bez papira sad (da me izadje jeftinije) kako da ih izvadim posle dva,tri meseca?Sta mi sve treba?
Samo da javim da sam danas presvisnuo od srece kad sam video da obojica jedu kao pre.
Pozdrav i hvala jos jednom!
Svi im šaljemo
ili u prevodu na njihov jezik 
Ako kupim stene bez papira sad (da me izadje jeftinije) kako da ih izvadim posle dva,tri meseca?Sta mi sve treba?
.
?
Mimi`s mom, hvala na odgovoru vezano za buve i stafilokoke.
Trenutno smo zavrsili sa injekcijama i pauziramo dve nedelje. U medjuvremenu cu krenuti sa flitanjem stana protiv buva, ali me brine jedno. Prijateljica koja ima i voli zivotinje, ostro me je kritikovala zato sto mace nisam odvela kod dermatologa na Veterinarskom fakultetu. Kaze da su sjajni i da odlicno rade svoj posao jer su specijalizovani za to.
Ima li neko ikakva iskustva sa dermatolozima na Vet, fakultetu, jer ja zaista nemam, a mozda bih stvarno trebala tamo da odvedem mace kada je problem sa kozom u pitanju?
P.S. Draga Mimi`s mom, nadam se da je stomacni grip prosao i da si bolje![]()

Juce i danas sam je vodila u setnju i primetila dok je vrsila nuzdu, uz kaku je bilo sluzne tecnosti. Po koja kap ali i oko feces-a, ne znam kako bih objasnila bolje. U izmetu nema glista, ciscena je od parazita pre par nedelja. Moguci uzroci?![]()

Sve ostalo jeste u redu. Zlezde su mi prvo pale na pamet, mada nisam bila sigurna. Thanx.![]()
Dobila je tri cmokica da znas.
Sa mnom je narednih desetak dana dok su na odmoru.
Idemo polako na spavanjac, ceka nas ranjenje sutra za setenju pre vrucine. Pozdrav mimi, cmokic za Milicu i Gizma. 
Uh, morala sam ceo post da iskopiram, da još malo gledam kako me neko hvali.![]()