Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
pa skapirala sam...nego kazem koker zbog velichine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa treba da je vodim u ausrtrjiu a ja sam iz novog sada, jao boze 6 meseci karantin meni to nije normalno
Austrija je članica EU i treba ti, koliko je meni poznato, ono što piše-potvrda o vakcini i mikročipu, o zdravstvenom stanju ne starija od 15 dana pred polazak i potvrda iz referentne laboratorije tamo kod tebe. sad, može da se desi da svaka zemlja ima neku svoju izmišljotinu... Ako im ta potvrda iz NS nije dovoljna, sledeća akreditovana laboratorija je u Sloveniji. Mada moPa zasad ne deluje uznemiravajuće, možda malo kantariona ili propolisa, kao što si i sama napisala. Može da se desi da su mu samo zbog promenjenog jelovnika malo odreagovali ožiljci iz tih tuča iz perioda kad je "porastao". Prati ih u svakom slučaju.
Prihvatiliste je reklo da su ih cistili od glista, ne znam da li to treba da proverim, ne znam da li da mu dajem ako ne znam sta je bilo. Kao sto rekoh, on juri i skace, ponasa se kao i svako mace, ali nece da kaki. Ja se ubi' od brige.Hvala na odgovoruPrihvatiliste je reklo da su ih cistili od glista, ne znam da li to treba da proverim, ne znam da li da mu dajem ako ne znam sta je bilo. Kao sto rekoh, on juri i skace, ponasa se kao i svako mace, ali nece da kaki. Ja se ubi' od brige.
Alal, mogu misliti kako si pukla. To će srasti i Gile će samo da "izgleda opakije"... Prati šta mu se dešava sa tim ranama mimo tuče, nadajmo se da je samo alergijska reakcija ili, još bolje, preosetljivost na nešto. To je već zaraslo, sad samo otpadaju krastice, ako sam dobro razumela. Je li baš u svakom momentu bio zaštićen od parazita, da nisu komarci ili tako nešto?
cekaj more, imam ja pitanje....
imam morsko prase i ne znam da li treba sa se kupa... neki kazu da, neki ne!!! auuuu pm, kako dalje ja nemam pojma...
mimi's mom, имам једно питањце за тебе:
бринемо о једном мачору овде код нас, у дворишту, прилично је питом, драг и мио, што значи да нам дозвољава било шта да му радимо, што је захвално због помоћи која му треба.
Додуше, нема једно око, нажалост, то око се стално гноји и стално је упаљено. Оно што ја тренутно радим јесте испирање физиолошким раствором, капање Гентокулин капи и прскам му рану од туче са Енбецин спрејом. Мене занима да ли постоји било какав начин да се то гнојење/упала смири на дуже време? Да ли ја ту могу да помогнем или треба да контактирам вета да га успава да би му санирао то око?