mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno mimi's mom ja sam se bas zabrinula, Snupi jede jedanput dnevno ali nekad i ujutru, kad je zima pojacam mu ishranu, a Lea je uvek bila "alavica".
Evo jos jedno pitanje, proslo je teranje kao sto rekoh pre dva meseca, sisice su se povikle sem prve dve najblize repu i to su kao kad je zenka skotna, strasno se brinem ona inace nije mnogo promenila ponasanje posle teranja.
Moja maca ima godinu dana. Pre mesec dana vratila se sa povredjenim repom,kao da je bio zagrizen ili pregazen,tuzno je visio.Posle par dana vratio joj se osecaj, ali je sa tog mesta pocela da joj opada dlaka svakim danom sve vise. Sada joj je polovina repa bez dlake, lepo se vidi ruzicasta koza i kao da pomalo krvari,kao da joj je rep izgreban. Prskala sam joj rep Enbecinom, ali stanje se nije popravilo, krvari pomalo i dalje i dlaka otpada u snopicima. Napominjem da je maca u drugom stanju. Sta da radim?![]()
Moja maca ima godinu dana. Pre mesec dana vratila se sa povredjenim repom,kao da je bio zagrizen ili pregazen,tuzno je visio.Posle par dana vratio joj se osecaj, ali je sa tog mesta pocela da joj opada dlaka svakim danom sve vise. Sada joj je polovina repa bez dlake, lepo se vidi ruzicasta koza i kao da pomalo krvari,kao da joj je rep izgreban. Prskala sam joj rep Enbecinom, ali stanje se nije popravilo, krvari pomalo i dalje i dlaka otpada u snopicima. Napominjem da je maca u drugom stanju. Sta da radim?![]()
Moja kuja pekinezerka trenutno je u teranju.Od pre dva dana dobila je proliv i samo lezi.Da li je moguce da je dobila proliv zbog teranja i kako da je lecim?Sta da joj dajem da jede, posto je navikla na hranu iz konzerve?
Prvi put pisem na ovu temu,a jedino sto zelim je da znam da li je neko imao slicnu situaciju sa svojim ljubimcem.Najpre imam psa od 11 god i vec nedelju dana ima problema sa disanjem i odlaskom u WC.Nakon dve posete veterinaru i primanja raznih vakcina stanje se pogorssalo,a pored ostalog na savet veterinara dala sam psu povecenu kolicinu masnoce,kako bi resili stvar sa stomakom.
Danas joj je pozlilo,ne moze da hoda,ne jede,samo pije vode,ali najgore je to sto su joj popucali kapilari u ocima.Kaze veterinar od visikog pritiska,tako da je ona masnoca koja je navodno trebala da pomogne samo napravila jos veci haos.Primila je vakcinu za pritisak,protiv pucanja kapilara(posto i po telu ima podlive),i sutra ide do kardiologa jer sumljaju da ima i probleme sa srcem,a inace i dallje tesko dise.
Samo zelim da znam da li se neko susreo sa ovim i kakav je ishod bio.Ja znam da je ona stara ,ali nisam jos spremna
Hvala unapred
Dobila sam musko mace staro mesec i pet dana.Zanima me koliko puta dnevno i cime da ga hranim?Kada ce biti dovoljno veliko da jede cvrstu hranu i koja hrana je najbolja za njega?Kada cu moci da ga vakcinisem i mikrocipujem?Kada da mu dam tabletu protiv parazita i glista...malo sam uspanicena posto je mace mnogo malo i plasim se da nesto necu da uradim kako treba.Nadam se da nece imati nekih velikih posledica posto je tako rano odvojeno od mame.![]()
Proprati kako ce da se ponasa jos neko vreme, moguce da joj se razvila lazna trudnoca. .
.