Anja_Marija
Početnik
- Poruka
- 44
verovatno, ako se ikada bude ukjucio na ovaj forum, tj, odgovorio na postavljena pitanja. jer na moje jos uvek nije!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo zvuci glupo i debilno, ali , imam zensku kucu u junu ce 2 god. Kod prednje desne sape ima kozuricu koja lici kao na 6 nokat. U svakom slucaju to nije krpelj. A sada jos nesto sto me muci:
Kada otvori usta pored jednog zuba nalazi joj se nesto crno. ne znam tacno da opisem. ako neku sluti ili zna sta bi to moglo da bude neka mi pomogne molim vas!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
verovatno, ako se ikada bude ukjucio na ovaj forum, tj, odgovorio na postavljena pitanja. jer na moje jos uvek nije!!!!!!!!!
A ,ne , mislio sam na veterinara sto ce da vakcinise psa ,nisam na ovog..![]()
pa zasto si onda ovde postavljao to pitanje o vakcinaciji,ako ti ne treba odgovor:shock:
anja maija najbolje bi bilo da to na sapi i kod zuba uslikas i postavis sliku,i tako ce ti neko najbolje moci pomoci![]()
sta vredi kada je nemirna i ne mogu da je smirim i ne umem da postavim sliku:shock::shock::shock::shock:
Evo imam i ja jedno pitanje ili problem: imam nemackog ovcara koji ima 5 meseci i nekoliko dana i koji nije dobio vakcnu protiv besnila. Vidim Mary&Amos je napisala da tu vakcinu dobijaju sa 4-5 meseci a nas veterinar kaze da moramo sacekati da napuni barem 6 meseci. Da li je to kasno?
pa uslikas to dok spava,a slike je veoma jednostavno postaviti...prvo ih postavis na photobucket.com a zatim odatle uzimas link(copy) koji ces ovde paste nakon sto kliknees na ikonicu sa UNESITE SLIKU. nadam se da ces skontati,jednostavno je.pozzdrav
Mislim da si mi preuzeo/la titulu najopsesivnijeg clana foruma!!!!Sada se vec nerviram !!!
Zvao sam 3 veterinara i svaki mi je ispricao svoju pricu.Treba krajem nedelje da vakcinisem psa koji navrsava 8 nedelju. Koja vakcina treba da se da? Trovalentna, petovalentna ili sedmovalentna. Zasto imam osecaj da svi pokusavaju da me odrade za pare ( stvarno nije problem da dam za moju kucu bilo koji iznos, pa za lutalicu sam dao 12.000,00 da bih ga izlecio od upale pluca) ali me iritira bezobrazluk
Molim odgovor
Unapred hvala