Pitajte u vezi zdravlja

Ovo zvuci glupo i debilno, ali , imam zensku kucu u junu ce 2 god. Kod prednje desne sape ima kozuricu koja lici kao na 6 nokat. U svakom slucaju to nije krpelj. A sada jos nesto sto me muci:
Kada otvori usta pored jednog zuba nalazi joj se nesto crno. ne znam tacno da opisem. ako neku sluti ili zna sta bi to moglo da bude neka mi pomogne molim vas!!!!!!!!!!!!!!!!:heart::heart::heart:

anja maija najbolje bi bilo da to na sapi i kod zuba uslikas i postavis sliku,i tako ce ti neko najbolje moci pomoci:)

pa zasto si onda ovde postavljao to pitanje o vakcinaciji,ako ti ne treba odgovor:?::?::shock:

Ne,to za vakcinaciju sam trazio odavde pomoc , a kada ste mi odgovorili ja sam rekao da ce me to obavestiti sve veterinar kada sta treba da radim , ja sam mislio na veterinara koji ce da da vakcinu. Pogresno si me razumela.:):)..

ustvari nisam rekao , nego sam pitao , kao na foru,to ce me obavestiti veterinar ,zar ne ?a mislio sam na veterinara sto dolazi kod mog psa..

nemoj da me pogresno svatis..

За постављање слика, има тема "Правила и објашњење како поставити слику", а што се тиче сликања, сигурно постоји начин да је "парализујете" типа да јој покажете омиљени предмет па да се смири и чека на предмет, или на парче хране? Најбоље сликати док спава.

Evo imam i ja jedno pitanje ili problem: imam nemackog ovcara koji ima 5 meseci i nekoliko dana i koji nije dobio vakcnu protiv besnila. Vidim Mary&Amos je napisala da tu vakcinu dobijaju sa 4-5 meseci a nas veterinar kaze da moramo sacekati da napuni barem 6 meseci. Da li je to kasno?

Evo imam i ja jedno pitanje ili problem: imam nemackog ovcara koji ima 5 meseci i nekoliko dana i koji nije dobio vakcnu protiv besnila. Vidim Mary&Amos je napisala da tu vakcinu dobijaju sa 4-5 meseci a nas veterinar kaze da moramo sacekati da napuni barem 6 meseci. Da li je to kasno?

ja iskreno ne znam da li je kasno,znam da je meni preporuceno da mom psu dam tu vakcinu sa oko 4 do 5 meseci...to ce ti bas neki veterinar morati odgovoriti.:roll:

Kod nas se praktikuje vakcina protiv besnila i cipovanje zajedno!!!! Tako da negde oko 6meseca!!! Ja sam Dona chipovala malo pre 6 meseca ali sam uspela da vakcinu odlozim za nakon punih 6 meseci!!!! Tako sam ja uradila a sad da li je to ok ili ne, ne znam, ja sam bila uverena da je to ispravno!!!
Pozz

Evo i ja da pitam.
Imam Epanjola Bretona, ima 5 meseci, zenka je u pitanju. Zanima me da li psi kao i mi, sanjaju ono sto im je u toku dana bilo? Interesuje me jer se desava, da kada spava od jednom krene da se trese, kao da ima neki napad, pa je mi probudimo i ona mirno nastavi da spava. Zasto se trese? Da li je mozda to sto je nekad u toku dana cusnemo?(kad kazem cusnem onda mislim da je tu cusku i zasluzila, npr. kada uzima djubre iz kante ili se penje po stolu... )

Hvala

Sada se vec nerviram !!! :twisted:

Zvao sam 3 veterinara i svaki mi je ispricao svoju pricu.Treba krajem nedelje da vakcinisem psa koji navrsava 8 nedelju. Koja vakcina treba da se da? Trovalentna, petovalentna ili sedmovalentna. Zasto imam osecaj da svi pokusavaju da me odrade za pare ( stvarno nije problem da dam za moju kucu bilo koji iznos, pa za lutalicu sam dao 12.000,00 da bih ga izlecio od upale pluca) ali me iritira bezobrazluk

Molim odgovor

Unapred hvala

Sta drugo da ti kazem, nemoj olako nasedati na trikove. Ja svog psa odveo na povocu, normalnog, kod veterinara zbog ultrazvucnog skidanja kamenca ( od kog sam mislio da se ne umire ), a veterinar mu nasao boljke da se cudio sto je pas uopste ziv a kamoli normalno aktivan kao sto je moj bio u momentu prijema. Lecio ga je sedam dana u bolnickim uslovima i nista nije ispostovao sto mi je obecao a pri tom je znao da jedan dan u bolnici kosta 3.800,00 din. i sto je najgore nakon sedam dana mi zaposleni u bolnici vracaju psa u najlon kesi, jer doktor sa prijema je otisao na skijanje.VODI RACUNA : NIJE BAS SVE STO JE SKUPO I DOBRO

Sada se vec nerviram !!! :twisted:

Zvao sam 3 veterinara i svaki mi je ispricao svoju pricu.Treba krajem nedelje da vakcinisem psa koji navrsava 8 nedelju. Koja vakcina treba da se da? Trovalentna, petovalentna ili sedmovalentna. Zasto imam osecaj da svi pokusavaju da me odrade za pare ( stvarno nije problem da dam za moju kucu bilo koji iznos, pa za lutalicu sam dao 12.000,00 da bih ga izlecio od upale pluca) ali me iritira bezobrazluk

Molim odgovor

Unapred hvala
Mislim da si mi preuzeo/la titulu najopsesivnijeg clana foruma!!!!:D:D:D:D:D
1. Ne panici!!!!!:shock::shock:
2. Gde zivis?
3.Jel to prva vakcina?
4. Vakcina kosta oko 800, 900din!!!!:mrgreen::mrgreen:
5.Ja sam Dona vakcinisala sa Pfizer-ovom vakcinom VangardPlus7,ista je i revakcina bila nakon mesec dana od dana vakcinacije!!!!!
Mislim da ce ti svi sa foruma reci da je ova vakcina vise nego solidna a evo ga i ovaj moj,ziv i zdrav dziglja ko iz vode!!!! A igra se sa lutalicama i kucnim psima:-P, nosa mrtve golubove po parku:-x, uspeo je i izmet da pojede:-x, pre neko vece je progutao celo krilo goluba :twisted::twisted::twisted:i nista mu nije!!!!!!!
6. Od tolike frke ces propustiti najlepsi deo imanja malog prdonje u svojoj porodici!!!!! Veruj mi na rec!!!!!!!!!! Zamalo da se i meni to desi!!!!!!!:-(:-(:-(:-(
7.Nadji nekog veta u kog imas poverenja, evo odgovori na pitanje br 2 i nekoga cemo ti preporuciti!!!!!!Da stanemo na kraj tvojoj muci!!!!!!Moze?;);););)

Back