mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Hvala lepo.A jel to znaci da ne smem da ga okupam ovih dana,mislim ako je to...?
Nemoj ovih dana da ga kupas, hladno je. A za uzimanje brisa i/ili skarifikata kupanje nema neke veze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala lepo.A jel to znaci da ne smem da ga okupam ovih dana,mislim ako je to...?
Cao,imam jedno pitanje za vas...imam tigircu mozda vec 2 nedelje i rekli su mi da je mlada ali meni je nesto bas cudna i nokti su mu ojnako bas dugi i kazu da se tako vidi i da li je mator,poceo je da cvrkuce i da nesto zvizdi ali je i dalje isprepadan kad mu se pridje ili cisti kavez,ja sam pre imala tigricu i bio je prepametan i pricao i pustali smo ga po ceo dan,kada i kako je najbolje da mu pridjemo da se on opusti i pocne da izlazi iz kaveza...pozdrav i HVALA
Izvini a gde je zapoceta ta tema o papagajima ne mogu da je nadjem...hvala![]()
macka slabo jede ali takva je ..oduvek
znam jednom sam dala mackama virslu sa salatom,ostala mi je iz grada kupljena na trafici
sve su se otimale o onu kobasicu,one je pomirisala i odvukla ,,salatu u stranu i pojela je
..inace jede nesto mnogo samo ako ,,je jako dobro
meso,one macece gulase...a i to ako je sita nece da jede
danas je pojela ceo onaj gulas...iz tri puta...i evo sada je povratila,,,da je vodim kod veterinara,,
ne znam zasto je povratila..
zarazene chime?
ni jedna bolest pasa ne prelazi na ljude tako da nema potrebe da uklanjate "zarazene" pse,umesto da ih uklonite vi lepo budite HUMANI i pomozite im ako su bolesni tako sto cete zvati veterinara da ih pregleda i da ih izlechi ako ima sta da se lechi.
Ima udruzenje veterinara koji besplatno leche pse lutalice,zovu se vet-aid,zovite njih na 062/596-061
Kako bi tebi bilo da zivis u svojoj kuci ili stanu i dobijes grip i komshije dodju da te "UKLONE" da ih ne zarazis?
razmisli malo,i psi imaju pravo na zivot,nisu oni krivi sto su na ulici
a da ih UKLONISH ne smes zato sto je to kaznjivo po zakonu i mozes da odgovaras krivichno za bacanje otrova,a i ne samo to,vec taj otrov moze sluchajno da dodje u kontakt sa nekim detetom koje se moze otrovati....
pa postoje ali takve bolesti se retko dese....
ja nikada nisam imala iskustvo sa nekom od tih bolesti,a videla sam svashta,sto znaci da takvih bolesti i nema kod nas....bar ja tako kapiram
ZASTO BI TO URADIO/LA UOPSTE???????koliki je rizik da se kupira rep kod psa posle 23-25 dana znam da se kupira obicno odma po rodjenu podvezivanjem skoro bezbolno ali me zanima rizik ako se uradi 25 dana koliko je to komplikovano i opasno?
koliki je rizik da se kupira rep kod psa posle 23-25 dana znam da se kupira obicno odma po rodjenu podvezivanjem skoro bezbolno ali me zanima rizik ako se uradi 25 dana koliko je to komplikovano i opasno?
pa znam da smo srecni sto nema glasa
sto se javi samo kada joj je frka neka to je odlicno
ali da li mozda to nije neko zapaljenje koje se mora leciti da njoj ne naskodi posle?