jeca2007
Aktivan član
- Poruka
- 1.435
Pozdrav svima...Pitanje za veterinara: Naime, moj pekinezer Miki je prije dva dana nakon sto je dobio vitamine od strane veterinara, pretrpio strasno trovanje najvjerovatnije tim tabletama, nakon toga bio je na infuziji i sada je bolje , ali bi trebao duze vremena da bude na djetalnoj ishrani kako bi mu se zeludac oporavio..inace mu je ustanovljen i Wandering pacemaker( lutajuci pejsmejker ) i ukljucen mu je enapril od 5 mg ( pola ujutro, pola navece).
S obzirom da treba na djetalnu ishranu ja bih vas molila da mi kazete sta mu smijem davati, jer pokusali smo sa gotovom hranom namjenjenom upravo za takvu vrstu oporavka, ali nece ni da je okusi..pa sta bih mu mogla praviti da jede?Molim vas da mi odgovorite.Unaprjed zahvalna.
S obzirom da treba na djetalnu ishranu ja bih vas molila da mi kazete sta mu smijem davati, jer pokusali smo sa gotovom hranom namjenjenom upravo za takvu vrstu oporavka, ali nece ni da je okusi..pa sta bih mu mogla praviti da jede?Molim vas da mi odgovorite.Unaprjed zahvalna.