Може ли се парити 13-огодишња персијска мачка (баба девојка), која је здрава и у доброј форми?
moze ali ne preporucujem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ли се парити 13-огодишња персијска мачка (баба девојка), која је здрава и у доброј форми?
moze ali ne preporucujem!
Sto se Hills hrane tice, sigurno znam da ima u pet shopu na pijaci na Banjici.
Tara, nemoj davatiDa li je tacno da je dobro davati psima(konkretno u pitanju je labrador)svezu zivu ribu,tj girice...Zbok kostiju...
Da li je normalno da se stene od 2 meseca upiski dok spava???
I ako nije sta onda?
Juce je dobio revakcinu, i cipovali smo ga!
Ima li to ikakve veze?
Hvala Vam svima na trudu. ja na zalost nisam u beogradu a kod nas ej definitivno nema. Ovo je bilo po preporuci veterinara lai ni on nenabavlja. Cula sam da treba oprezno sa Hill`s-om , jer sam vise puta na sajtovima iz okolnih zemalja videla da nisu bas odusevljeni. Na zalost, meni izgleda nista od hill`sa ovde. A da li neko zna naziv klinike u Bgd. gde je ima?
Tara, nemoj davati
ta riba NIJE sveza
ona dolazi zaledjena i nije sigurna!
kada odete na more, onda MOZE!
Sinoć, kada smo došli kući, primetila sam da Dona (škotski ovčar, 9 ipo meseci) šanta na prednju šapu. Ispostavilo se da ima posekotinu izeđu prstića i to baš veliku ... recimo 1cm i baš je boli. Isprali smo hidrogenom, čisto je (ona stalno liže to mesto), treba li još nešto?
Posto sam sticejem okolnosti duze vreme pratio oglase iz kinologije,tragajuci
za stencima odr. rase, onako uz put sam primetio da se umnogome ponavljaju
oglasi za pojedine rase tj. rekao bih redjih i skupljih rasa, pa bih postavio pitanje
ovde na forumu, prvenstveno nekome ko je u takvoj situaciji bio ili je jos uvek, sta
ako se ne uspe sa prodajom stenaca a vreme neumitno prolazi i oni rastu a sa
njima i troskovi.Slozicete se sa mnom da koliko god voleli i negovali svoje ljubimce
vreme u tim slucajevima radi protiv nas, a osim odgajivacnica malo se ko od nas
urbanih vlasnika moze pohvaliti i prostorom. Na koju foru vlasnici stenaca koji se
prodaju poduze vremena drze cene a na svoju stetu? Koliko ima ljudi koji bi rado
kupili iste a nisu u mogucnosti.
pomazite bebu))
i zalepite sliku![]()
Toy pudli od 8 meseci koju smo nedavno kupili suzi desno oko i dosta se krmelja. Kupila sa joj gentokulin i kapala i nije bilo reakcije na bolje. Sad joj stavljam hloramfenikol mast. Dali gresim sto je lecim kao coveka?