Da imaju na koga konji da podizu svoj ego,salim se naravno. Ja ne znam odgovor na to pitanje. Mada znam da sam bio u mnogo stala i ergela gde nema ni jednog magareta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi za ljubav voljene žene istrebio čitavu jednu vrstu...
DOC HOLLIDAY:pas ili voljena osoba, da li upošte trreba razmišljati...
_Look_Of_Expectancy_:Jel i ljudsku? :shock:
DA![]()
Ljubitelji drugih vrsta, osim ljudske, razmisljaju. Ne petljaj se u ono sto ne razumes.
Ma voli on moju Milicu(tako mi se zove kuce, on mi je na kraju krajeva i rekao da je konobar jednog kafica rekao da kad je isao da baci smece da je cuo neko kmecanje iz kontejnera, ja sam odma dosla i u kesi je bilo 5 malih mokrih stenadi na kojima je jos bila pupcana vrpca da ne kazem sveza) al smatra da je ipak kucicima mesto u dvoristu a ne u kuci ili u stanu, mali zajeb. Ja takodje smatram da ljudi koji ne vole zivotinje nisu vredni pomena niti mogu biti dobri ljudi. Hvala na podrskama_Look_Of_Expectancy_:Jel i ljudsku? :shock:
Ljubitelji drugih vrsta, osim ljudske, razmisljaju. Ne petljaj se u ono sto ne razumes.
DOC HOLLIDAY:mam i ja nekoliko životinja
DOC HOLLIDAY:kako se ne razumem, imam i ja nekoliko životinja,
ali ako bude ili kućni ljubimac ili ona, ode kućni ljubimac...
_Look_Of_Expectancy_:Jadne one...
Mackic:Znaci to je samo pitanje vremena kad ce tvoji "ljubimci" zavrsiti na ulici ili groblju?
jeca2007:Moze li se morsko prase( kratkodlako) linjati i da li je to normalno?
Alexandar1992:Kuce mi ima 6 meseci u pitanju je zlatni retriver interesuje me koje dresure da ga ucim!