Maaaajaaaaaa
Početnik
- Poruka
- 1
Molim vas da me posavetujete ,imam mačka koji je star skoro četiri mjeseca,pre par dana mu se pojavila neka sluz oko usta koja ružno miriše,inače je jako aktivan i normalno jede.Unapred zahvalna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_Look_Of_Expectancy_:Macak star 2 i po godine koji zivi u stanu je poceo da piski i kaki po kuci. Ranije to nikad nije radio, ali vec mesec dana se desava relativno cesto. Sta moze biti uzrok? Njegova vlasnica mu kutiju sa peskom cesto pomera iz kupatila na terasu i obrnuto, i to je jedino sto meni pada na pamet da moze da uzrokuje piskenje i kakenje van kutije. Ali me plasi da nije mozda bolestan?
_Look_Of_Expectancy_:Hvala na odgovoru.
Sto se higijene stana tice, ona zaist jeste na visokom nivou. I naucen je od malena, kao sto sam napisala do sad je to stalno obavljao u posudi. Pitala sam tu zenu da li mu menja pesak, kaze da menja. Koliko inmace cesto treba da se menja?
Zao mi je macora, jer juce je piskio u kupatilu na plocicama kad sam ja bila tamo i kad sam zeni rekla (bolje da nisam!) ona se tako izdrala na njega dok je piskio a zatim ga zviznula iz sve snage tako da je udario glavom u masinu za ves koja je bila na 20-ak centimetara od njega![]()
_Look_Of_Expectancy_:Moze odgovor?
Srdjan_NS:Ovo bas i nije veterinarsko pitanje ali ako se kutija cesto pomera zivotinja je sigurno zbunjena.
_Look_Of_Expectancy_:Hvala na odgovoru.
Sto se higijene stana tice, ona zaist jeste na visokom nivou. I naucen je od malena, kao sto sam napisala do sad je to stalno obavljao u posudi. Pitala sam tu zenu da li mu menja pesak, kaze da menja. Koliko inmace cesto treba da se menja?
Zao mi je macora, jer juce je piskio u kupatilu na plocicama kad sam ja bila tamo i kad sam zeni rekla (bolje da nisam!) ona se tako izdrala na njega dok je piskio a zatim ga zviznula iz sve snage tako da je udario glavom u masinu za ves koja je bila na 20-ak centimetara od njega![]()
a da prestanes da pises glupe komentareDOC HOLLIDAY:zato ja svoju mačku držim van kuće i rešen problem.
Srdjan_NS:Ovo bas i nije veterinarsko pitanje ali ako se kutija cesto pomera zivotinja je sigurno zbunjena.
vilus:a da prestanes da pises glupe komentare