gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Srdjan_NS:Sacekaj jos malo,vidis kakve su vrucine,one mogu mnogo toga da poremete.
Хе, хе, па и нама женама се "оно" поремети, а не куци. Бар је код мене врућина имала велики утицај!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srdjan_NS:Sacekaj jos malo,vidis kakve su vrucine,one mogu mnogo toga da poremete.
Mili:Хе, хе, па и нама женама се "оно" поремети, а не куци. Бар је код мене врућина имала велики утицај!![]()
![]()
Dina:]:Moja kuma ima labradora koji sa pre nekih 10 dana sav naduo. Vodila ga je kod veterinara na ultrazvuk i ispostavilo se da ima 3-4 litara vode u stomaku, nije bilo vidljivih tumora. Dobio je tablete za izbacivanje tecnosti, vadili su mu krv i krvna slika je bila u redu i jos neke analize vezane za jetru. Ispostavilo se da mu radi 5% jetre i da verovatno ne bi preziveo da ga nisu na vreme odveli. Dobija neke inekcije 4 puta dnevno i posebne granule za pse sa ostecenom jetrom, 300g na dan i pije surutku. Zanima me kako je uopste i doslo do toga posto znam da su psa uvek ispravno hranili i pazili. I, onako pride, ima li posla sa veterinom?
Srdjan_NS:Mili da nije trece na putu?![]()
Mili:Ма какви, на то ни не помишљам!Буди сигуран да бих објавила да је тако.
![]()
Da li ima posla sa VETERINOM a ne VETERINAROM...Srdjan_NS:Ne razumme bas sta hoces da pitas. Kako je doslo i dali ima posla sa veterinarom. Postoji ogroman broj nacina da se dodje do ostecenja jetre, trovanja,genetika itd. Kao i kod ljudi koji vode ispravan zivot pa se opet javi nesto slicno.A sto se tice dali ima posla sa veterinarom,nikako ne razumem sta je sustina tog pitanja.
Dina:]:Pitala sam za posao zato sto bih zelela da studiram Veterinarski ali su mi svi rekli da cu tesko naci posao u gradu...
_Look_Of_Expectancy_:Ja mislim da je zdravije da mu dajete sa jogurtom.
Jos bolje probajte samo da mu ih natopite u vodi
Mirka šizika:Da budem iskrena znam da ovde postoji odgovor al mene strasno mrzi da sad kopam po stranama...
Problem koji imam su buve na psu od 3 meseca koji zivi u vikendici u boksu i trcka po placu ceo dan. Postoji li nacin da ga ocistim od buva ili smanjim njihov broj??? Dete mi se igra po ceo dan sa tom kucom , pojesce je buve , a videla sam juce i krpelja na istom maclu...
Dakle sta kupiti za psa koji je non stop napolju a da bude efikasno ...molim Vas dajte neki pametan savet odlepih od buva ...
Mackic:Pa imas frontline sampone i ampule protiv buva i krpelja. Mozda je bolje da kucu okupas samponom, da ga ocistis od buva skroz, a onda kad ponovo primetis da su se pojavile kupis ampulu, koja bi trebalo da ga stiti neka tri meseca.