twistertwister
Početnik
- Poruka
- 3
E pa bas mi je drago da to cujem, a sta je sa plasticnom operacijom gornjih uvrnutih kapaka na unutra?jel to moze da se resi posto njemu su dlake prakticno non stop u oku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovako ti ne mogu reci dali je to znak uginjavanja ili nije.Mogu da ti kazem samo da je utoplis,ako imas elektricno jastuce stavi ga na njega.Davaj macetu istu onu smesu mleka,jaja,moze i maslo secera i to na svaka 2-3 sata.canada1995:Srdjane, pomozi mi molim te.
Danas su mi deca ponovo donele mace sa kontejnera. Medjutim ovo je skor malo, tu i tamo samo otvori oci.
Medjutim, kad su ga donele, skoro da nije moglo da mjauce, a rukice i nogice bile su sasvim ukocene na gore. Ja sam joj odmah kapala toplo mleko spricom i ta ukocenost se opustila, medjutim ne mrda. Dise, pomeri se malo dok je diram i nista vise.
Reci mi da li je to znak da umire, da li da pokusavam da je ozivim ili da je ostavim da tako zaspe i verovatno umre.
Koliko joj je ta ukocenost udova mogla zasmetati za dalji razvoj.
Reci mi molim te sta da radim jer se ovako obe mucimo.
A muz pocinje da sizi sto skupljam macke po kontejnerima.
filipos:Cime hraniti izgladnele lutalice? Ove zime sam naisla na dva steneta od nekih 4-5 meseci, bili su sa majkom ali su bili uzasno plasljivi, stalno su bezali i nisam mogla da ih pomazim. Vise nisam tuda setala moju kucu, sve do pre par dana. Tada sam opet naisla na njih, naravno u mnogo vecem izdanju, sad su veci od vucjakaBrat i sestra
Sestra je manje plasljiva, hoce da se mazi, ali brat non-stop bezi. Nekako sam posle pola sata uspela da mu pridjem, izvrnuo se na ledja i pustio da ga mazim. ALi cim napravim neki nagli pokret odmah skace. Ne mogu ni da zamislim kako su ih ljudi mucili kad su toliko uplaseni. Inace su uzasno uzasno mrsavi, posebno muzjak. Juce sam im dala malo granula, koliko sam imala, koje moja pudla ne voli, i svakom po jednu junecu kosku i nekoliko keksica Friskies. U slast su pojeli, ostavila sam im i vodu. Htela bih da pitam nekog veterinara odavde koje granule da im kupim, da su koliko-toliko dobre, da imaju sve potrebne sastojke, vitamine, minerale i sta vec sve treba, a da su jeftinije, jer trenutno nisam u mogucnosti da izdvajam vece kolicine novca, jer oni su veliki, ima ih dvoje, i treba im dosta hrane. Takodje me zanima da li smem da im dajem junece koske i koliko cesto, jer znam u mom bivsem kraju su jednog haskija kljukali kostima svaki dan i on je jadnicak po pola sata zavijao kad je trebalo da ima stolicu. Eto, to je to, nadam se brzom odgovoru, i hvala unapred
![]()
ANAlitichar:Molim vas,koliko kosta jedan pregled kod veterinara?Volela bi odneti macu pa me zanima cena![]()