Hvala na pozdravima. Prvo je ocisti od glista pa posle par dana vakcina.I onda posle 6 nedelja da se revakcinise.Posto ne znamo koliko je stara drzi se ovog okvirnog plana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srdjane mnogo ti hvala na odgovoru. Samo mi reci koliki nivo progesterona je optimalni za parenje *ako sada nije uspelo da znam za sledeci put* i kog dana bi trebalo da na ultrayvuku se vidi skotnostSrdjan_NS:Pa nije dobro da je visok nivo progesterona.Sto se tice utvrdjivanja skotnosti,potrazi veterinara koji ima ultrazvuk.
Srdjan_NS:Mislim da ove promene na tvom hrcku prevazilaze domete pomoci sa foruma ida je bolje ne gubiti vreme ovde nego ga odvesti veterinaru.Dok ne uspes da odes do veterinara mozes promene tretirati nekim antiseptikom.
Srdjan_NS:Na vas zahtev evo otvaram temu i trudicu se da pomugnem koliko mi znanje dozvoljava.Ako odgovor ne stize uvek bas odmah to je zato sto sam zauzet ali trudicu se u najkracem roku da odgovorim.Mi veterinari nemamo radnog vremena.
P.S. Nadam se u znak zahvalnosti kada otvorim prvu veterinarsku bolnicu u Srbiji,jos sa mesovitim stranim kapitalom da ce te doci kod mene))))))
posesivac:i ako mozes da mi preporucis nekog stvarno dobrog veterinara u Beogradu,(jer do sad sam imala samo losih i veoma skupih iskustva sa njima)..
hvala.....
donamileva:Srdjane mnogo ti hvala na odgovoru. Samo mi reci koliki nivo progesterona je optimalni za parenje *ako sada nije uspelo da znam za sledeci put* i kog dana bi trebalo da na ultrayvuku se vidi skotnost
Vekecki:pitanje za Srdjana:
imam zenku rotvajlera staru 12 godina (za 3 meseca)...Svestan sam da joj se blizi kraj njenog kraljevskog zivota (nikad nije ni tretirana kao pas), ali zeleo bih da taj trenutak nekako produzim...
Molim Vas Srdjane za par odgovora:
1.Pre 16 dana preminula mi je je tasta sa kojom je moja rotvajlerka (ubuduce Bonita)provela ceo svoj zivot.Od tog dana Bonita je tuzna, ceo dan je u stanju da spava, nema vise jutarnjeg rituala da ode pod njen prozor i laje, nece da jede kuglice ni pod razno, trazi da je hranimo iz ruke, pola onoga sto je jela sada nece...Pored toga nece ni svaki dan da kaki...Po 3 dana nema stolicu...Vise je ni macke ne uzbudjuju kao pre...Hoce li i kad ce proci ova njena tuga....
2.Sta uciniti da se Boniti produzi zivot...Minerali,vitamini...Cena nije bitna....Gledam je kad ustaje posle spavanja: hramlje dok se stare kosti ne razrade...Kad zaspi moze i copor macaka da predje preko nje kako cvrsto spava, a nekad je na najmanji zvuk skakala...
Veliki pozdrav
Zvezdica:Ja sam mu cistila kraste hidrogenom, zapravo bornom kiselinom i od toga se samo vise cesao.
Jedini veterinar koji postoji u selu se vise bavi stokom i priznao je da ne ume da pomogne.
Znam da ne mozete nista da kazete preko foruma, zato sam i postavila ona pitanja, pogotovo vezana za antibiotik, zato sto znam da ste nekome ko isto ima hrcka rekli za Enrocin. Gde to moze da se kupi i koja je tacna doza? On ima 190g.
U svakom slucaju, hvala vam mnogo sto se trudite da nam pomognete![]()
posesivac:imam macka starog godinu ipo dana,do sad se nije pario,moram da ga kastriram jer zivi u stanu i uopste ne izlazi napolje.Zanima me koliko otprilike to moze da kosta,i da li postoje neke posledice....i da - da li njih to boli...i ako mozes da mi preporucis nekog stvarno dobrog veterinara u Beogradu,(jer do sad sam imala samo losih i veoma skupih iskustva sa njima)..
hvala.....
Srdjan_NS:Enrocin posto je antibiotik ne moze da se kupi slobodno u apoteci nego jedino kod veterinara.Baytril i jeste enrocin. Doza je 0.04ml po jedinki
posalji mi,hvala ti..Mili:Ако хоћеш, могу да ти пошаљем на ПП контакт телефон мог доброг пријатеља, ветеринара и имам велико поверење у њега.![]()