DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Jovana:kod cika doce idi obavezno na pregled
he he ,
sta mislis KAKO bi RESIO problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovana:kod cika doce idi obavezno na pregled
Nisam kod njega kupio nego kod Ćirića !Srdjan_NS:Jel te odrao Etjen![]()
pago:Imam macora starog 7 godina.Jedna noga mu je amputirana pre par godina,pa me zanima da li bi njemu smetala kastracija s obzirom da sam cula da bi se posle te intervencije dosta ugojio.Razlog za tu intervenciju je taj zato sto je u poslednje vreme poceo da mokri po kuci i interesuje me da li bi kastracija resila taj problem?Cula sam da kod starijih macora to ne resava problem.
Unapred hvala!
dadow!!!:Nemam ideju kome da se obratim u vezi ovog problema.Pomoglo bi mi ako bi me neko uputio na nekog ko moze da mi pomogne.Deratizaciju sam radio nekoliko puta,tj. svaki put kad se pojavi nova ili nove.Sve ovo lici na neku kletvu.Naravno u kletve neverujem.Ali sam najcesce dobijao savete da posetim neku babu koja to moze da sredi.Dakle na babe ne pristajem.Molim za ozbiljnu pomoc.
Pozdrav!!!!!
Za sebe uzmite Autan u apoteci za ljude, a u veterinarskoj apoteci Ektomin, nije skup ,pa rastvorite u prskalici za voce 1 ml. na 1l. vode i isprskajte celu kucu ,tepihe , krevete cebad ,bas sve! I dvoriste. Ponovite sve za 7 dana ako poneka ostane ziva.Ne smrdi i ne ostavlja fleke.Imao sam tu situaciju u komsiluku, jedva smo ih potamanili.dadow!!!:Zdravo!
Dugo vec u kuci imamo problem sa buvama. Zapravo nemamo nijednog kucnog ljubimca vec buve u kucu dolaze sa nama.Ja radim na farmi gde je buve nemoguce istrebiti a primetili smo da i deca donesu buvu u kucu kad se igraju sa psom ili mackom.Negde sam cuo to da buva nece sa psa na coveka ali eto desava se nama.Naravno buve se resimo raznim sredstvima najcesce poprasimo vajgonom ali ona nas izujeda preko noci i ostanemo u blandama po nekoliko dana.Siguran sam da je buva u pitanju jer smo je par puta uhvatili na delu.
Pozdrav!
Luftiguz:Dragi Srdjane & ostali, preporucite mi neki preparat/tablete za poboljsanje kvaliteta dlake kod pasa. Hvala!