Novcic_u_fontani
Aktivan član
- Poruka
- 1.468
Srdjane, ja se iskreno nadam da cu u skorije vreme dobiti odgovor na moje pismo u vezi mog psa.
Pozzdrav!
Pozzdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luftiguz:Dragi Srdjane,
Da li je stencima od 5 nedelja bolje davati bensedin ili persen u cilju postizanja bar dva sata sna u kontinuitetu (mog sna ne njihovog)?
sifra: Veoma Iscrpljena
Ako i posle ciscenja od parazita imaju dijareju trebalo bi probati sa Carbodiar-S preparatom.Jeste da je prvenstveno namenjem prasadima,jaradima i sl ali odlicno deluje i na pse.Nita111:I ja sam sumnjala na parazite, tako da je u ponedeljak dobila tabletu protiv glista, ali proliv nije prosao. Citala sam na internetu da treba pokusati par dana davati samo kuvanu piletinu i pirinac. Pokusacu pa cu videti da li ce biti nekih rezultata.
Inace mala kuca je sad sasvim u redu, verovatno je juce kunjala zbog vakcine. Danas me je vec po obicaju svu izujedala![]()
Novcic_u_fontani:Srdjane, ja se iskreno nadam da cu u skorije vreme dobiti odgovor na moje pismo u vezi mog psa.
Pozzdrav!
U pitanju je maca, samo je to bilo u prethodnom postu. Za kucu sam samo napisala da je dobro posto sam juce pitala da li je to normalno da kunja posle vakcine.Srdjan_NS:Ako i posle ciscenja od parazita imaju dijareju trebalo bi probati sa Carbodiar-S preparatom.Jeste da je prvenstveno namenjem prasadima,jaradima i sl ali odlicno deluje i na pse.
Nema problema, sve je u redu.Srdjan_NS:Jako mi je zao sto nisam uspeo da ti dam jos kompletan odgovor.Kao sto sama znas slucaj je veoma komplikovan i nije jednostavno dati bilo kakav odgovor a nemoguce je dati odgovor u koji bih bio 100 siguran.Nazalost imam jako puno obaveza.Veterinar radi 24h dnevno a jos tu je porodica kuca i ostalo,tako da tesko stizem svima da odgovorim i nadam se da mi to necete uzeti za zlo.
Одлично!Nita111:Samo da vas obavestim da je maca dobro i da nema vise proliv![]()